Joanna12

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Joanna12

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för ditt svar. Jag får nog införskaffa en blodketonmätare. Mvh, Joanna
 2. Konstigt eller hur? Skönt att det finns fler. Detta verkar inte vara något någon vill prata om eftersom det inte nämns eller skrivs om.
 3. Tack för ditt svar. Men jag ligger på max på ketostix alltså högsta möjliga utslag av ketos. Det hela är lite förvirrande. Jag ligger alltså på 16mmol/L och min man på ca. 2mmol/L på ketostix alltså mätt i urinen. Vad gäller för urinmätning och var ska man ligga? Och hur kan vi ligga så olika?
 4. Tack för ditt svar. P-staven har aldrig påverkat tidigare och har helt klart varit det bästa jag provat av alla preparat. Minst om inga biverkningar alls, men det här med att ta bort kolhydraterna gjorde att jag fick konstant mens. Övergående, men tråkigt att behöva ha den konstant så länge.
 5. Tack snälla för era svar! Hormonstorm låter ju vettigt, synd bara att den håller på så länge Vad gäller ketoner. Gäller det alla? Jag tycker att jag hittar olika svar och diskussioner på nätet om detta. Jag hamnar som sagt på mörkaste på ketostix, men min man som också kör strikt och längre än jag hamnar på 2 mmol/L. Hur kan vi hamna så olika och vad skulle han då ligga på i blodketoner? Gärna om fler har funderingar, lösningar eller svar. Mvh, Joanna
 6. Hej, Har kört LCHF i ett år, men hade en lång fuskperiod på senhösten/julen. Började strikt igen den 2 januari. Första veckan gick jag ner 2,2 kg och andra veckan började med viktnedgång, men gick upp igen i slutet på veckan, så den veckan blev +-0 kg. Nu har jag gått ner 700g på två dagar. Köpte ketostix igår för att kolla vad den visade och hoppades att hamna på det optimala 1,5-3 mmol/L, men hamnade på max dvs. 16 mmol/L! Varför? Har inte hittat information om hur jag kan korrigera detta för att hamna på 1,5-3. Är man inte i ett självsvältstadie då? Jag äter ganska lite, men mest för att jag inte är hungrig och för det andra, så tror jag att jag har ätit för mycket tidigare. Är överviktig och målet är -20-25kg. Vad ska jag göra och vad innebär det att ligga så högt? Någon som kan svaret? Kanske ska säga att jag kollade blodsockret med en mätare jag fick under sista graviditeten pga. graviditetsdiabetes, men sockret låg bara på 4,1 igår kväll. Och mens. Jag har en p-stav i armen och har innan LCHF inte haft mens alls (helt naturligt). När jag började med LCHF för ett år sen, så vecka 2 eller 3, så satte min mens igång och höll på i ca. 3-4 månader. Höll på att bli galen. Sen hade jag bara lite i månader efter det. När jag sen började fuska, så tog den slut. Nu när jag började köra strikt igen efter nyår, så satte den igång igen, som på beställning. Och fasar för hur länge det ska hålla på igen. Hitar inte information om detta och ingen med exakt samma problem. Någon som kan förklara detta underliga? Tacksam för något svar. Mvh, Joanna