Jump to content

Casaramon

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Casaramon

 1. Jag skulle inte heller klara av att fasta i 4 dagar. Jag halvfastar med 16/8 och det är inte jobbigt. Äter man bara tillräckligt med fett, så att man är ordentligt mätt, så är det inte svårt att avstå från mat i 16 timmar. Men allting är en vanesak. Det gäller först och främst att låta bli att äta vid TV:n, som många gör. Jag dricker vatten, kaffe eller te, på kvällen.
 2. Jag minskar inte i vikt, men känner mej smalare och med plattare mage, med 16/8 (alltid) och varje morgon 1 glas äppelcidervinäger i vatten, före frukost.
 3. Äter frukost kl 8 , äggröra med tonfisk i majonäs, mellanmål kl 12, kaffe + 1 ägg, middag kl 16, därefter bara kaffe och te´. Kör 16/8 alltid. Räknar aldrig kalorier. Mår utmärkt.
 4. Zepp Jag hänger inte upp mej på olika procent. Men rätt ska vara rätt. Själv räknar jag aldrig kalorier. Och jag äter riktig mat och har så gjort under alla dom 14 år som jag levt med LCHF. Numera också 16/8 varje dag. Mår utmärkt. Äter 2 gånger/dag.
 5. Zepp. Med Keto definitionerna, menar du väl 5, 10, 20 kolhydrater? Inte E%. Själv försöker jag hålla ca 20 kolhydrater/dag, alltså ca 3%
 6. Jag är 71 år och har inte haft ett nytt hål i tänderna på 45 år. Däremot har jag fått laga om gamla lagningar, amalgam. Och får också en del tandsten. Så om Lchf har gett mej bättre tänder är svårt att säga. Har varit Lchf-are i 13 år nu.
×
×
 • Create New...