Jamtlandstjej

Medlem
 • Innehållsantal

  930
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Jamtlandstjej vann senast 7 April

Jamtlandstjej hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 608 Enastående

Om Jamtlandstjej

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

724 profilvisningar
 1. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Definitivt supertråkigt att gå fram och tillbaka...
 2. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Hmm...menar du det?.. Men min kortar runda är nog bara styvt en kilometer...det känns lite för kort. Jag har många rundor att välja på, men sen blir de bara längre... Det är klart...att ett alternativ kan vara att gå en bestämd tid och sedan vända...Men det känns ju tokigt!
 3. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Jobbar hemifrån i dag och kan därför styra min tid lite mera, så det blev en morgonrunda i dag också. Ungefär samma tid som i går. Måste snaba upp tiden ordentligt om jag ska hinna ta rundan även då jag ska jobba på arbetsplatsen! Nu dags för en dusch och lite koppningsmassage. Tyckte i går att det inte gjorde riktigt lika ont...men jag kanske inbillade mig. Får se hur det känns i dag.
 4. Jamtlandstjej

  MAF-tråd

  Heja dig!
 5. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Morgonrunda i dag igen. När jag legat vaken två timmar såg jag ingen anledning till att ligga kvar i sängen längre! Sprang lite mera i dag så jag pressade tiden lite: 49,43 med maxtempo 3,29 min/km. Medel 9,46 min/km så uppförsbackarna drar ner en hel del. Noterade att mitt onda i knäna försvunnit... Carnivore eller lymfmassage? Ja det vete gudarna! Tur att man bara testar en sak åt gången så det går lätta att hitta anledningar till förändringar! Har fortsatt minska i omfång på låren, minus 7 cm nu tre dygn efter påbörjad mätning. Nu har det som försvunnit på låren tydligen letat sig ut också, för vågen visade minus 3(!) kg i morse. Ja, sen i förrgår alltså... Lika lätt att hitta anledningen där, men för min del är det huvudsaken att det går åt rätt håll.
 6. Jamtlandstjej

  Godmorgontråd?

  God morgon! Ytterdörren öppen, solen skiner och fåglarna kvittrar. Lite kallt drar det runt fötterna men det tar jag så gärna! Vill ha in verkligheten i huset så här på morgonen. Frukosten uppäten efter morgonrundan, lite te kvar att dricka innan det är dags att ta tag i dagen. Ska gräva och göra iordning en sandlåda i dag har jag tänkt. Möjligen också borra genomförningen för fiber som ska installeras inom några månader. Hur ser er dag ut?
 7. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  I dag blev det en morgonrunda. Soligt men lite småkyligt. Före frukost, inga problem. Väldigt "vattniga" slemhinnor i näsan, skulle inte säga att jag är förkyld men får snyta mig ofta. Ska nog prova att ta en allergitablett en stund innan nästa runda, bara för att se om det har nån effekt. Nån funderade på pollen, men det tror jag inte.. Koppningsmassagen verkar då ha en viss effekt. Tur det när den är så smärtsam! Läste om tipset att mäta kroppen innan, för att se eventuella förändringar, så det gjorde jag i torsdags morse, innan koppningen. Hade alltså behandlat en gång innan, på onsdag kväll. Mätte mig i går kväll efter behandlingen och även i morse när jag vaknade, för att se om förändringen bestod, och det gjorde den. Jag har minskat 1 cm på överarmar, höfter och vader. Vaderna har jag inte behandlat, bara behandlat "lymfpumpen" i knävecket. Jag har minskat 1,5-2 cm på knä, dvs precis ovanför knäleden. Men jag har minskat hela 5 cm på lår, mitt på låret! Otroligt... Även en liten minskning runt bröstkorgen under bysten och nån cm på "magen" , dvs den största delen. Midjan hade ökat. Mage och midja lägger jag inte så stor vikt vid då de hänger ihop med dagsformen och ev. tarmtömning. Jag funderade ett tag om det har nåt samband med min carnivorediet, men jag har inte minskat i vikt. Möjligen ett halvt kilo, men det kan ju pendla upp och ner från dag till dag... Minskad muskelmassa borde det ju inte vara när jag äter bra med protein. Intressant!
 8. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  I går blev det en runda igen, utan pulsklocka men med näsandning som måttstock. Rundan hade nog gått snabbare om jag inte vore så förbaskat social! Två stopp för att surra. Drar jag bort den tiden så kapade jag nog nån minut i allafall. I dag blev det ett fyspass istället då min vän traktorchauffören varit hit med mera kross så jag fått skotta och kratta. Fjärde dagen carnivore, fortfarande lika tråkigt men magen mår ju bra så jag får väl vara nöjd med det. Inte speciellt hungrig heller. Frukost kl 8 och lunch först kl 14.30, utan problem. Har hållit i med min koppningsmassage även om det är smärtsamt och jag är blåprickig och randig. Ska försöka få in andningsövningen "änglavingar" också, som de pratade om i filmen jag länkade till.
 9. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Ja ryggen kommer jag ju inte åt själv, men låren, rumpan, magen och armarna kommer jag åt. Anpassar trycket/suget efter hur mycket smärta jag tål... Insidan av låren och undersidan av överarmarna är mest smärtkänsliga...
 10. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Ja precis! Blåprickig och randig, men små prickar.
 11. Jamtlandstjej

  Hjärtklappning av kosttillskott eller träning?

  Man kan följa länken som talar om att den inte finns så kommer det fram andra alternativ.
 12. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Mm...fast här har de nog låtit kopporna sitta kvar ganska länge på varje ställe... Jag försöker röra dem/massera de kroppsdelar jag behandlar, men inte alltid jag är tillräckligt snabb! Dessutom så har jag väldigt lätt för att få blåmärken, så det förbättrar ju inte direkt situationen. Men, men, det är smällar man får ta! Vill man bli fin får man lida pin.
 13. Jamtlandstjej

  Börjat träna, eller?

  Tredje dagen carnivore...men gud så tråkigt! Får se hur länge jag klarar av det. Är inte hungrig så den biten går bra, men tråkigt att inte ha nåt litet grönt till... Känns nästan lika tråkigt som äggfastan, när jag provade den.. Magen nöjd dock. Inte svullen och inte ond, alltid något! Koppningsmassagen fortsätter jag med morgon och kväll. Tycker nästan att det syns lite skillnad på överarmarna redan...eller så är det blåmärkena som kamouflerar bucklorna!
 14. Jamtlandstjej

  Pulsklocka

  Nja, att springa med nåt i handen känns jobbigt... Får nog bli en pulsklocka istället.
 15. Jamtlandstjej

  Pulsklocka

  Jag börjar bli mer och mer medveten om att så är inte fallet!