Jump to content

convinced

Medlem
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

294 profile views

convinced's Achievements

(2/7)

7

Reputation

 1. Förlåt, jag borde ha nämnt att jag äter lchf, fast jag är extremt sockerberoende och förlorar ofta kampen. Jag vet att lchf är det rätta och försöker klara längre perioder, känner så väl igen när narkomaner pratar om att lägga av, speciellt en som sa, jag ville egentligen inte ta droger idag, suget var inte så starkt men jag köpte och använde iallafall. Min läkare är bra, hon inser att jag är beroende, jag väger så mycket att operation har varit på tal men hon sa också att det sitter i mitt huvud så en operation skulle inte lösa problemet. Jag är 44 år. Kändes bara så konstigt att hon vill ha ned ldl så himla lågt. Jag tänker inte sikta mot de siffrorna som läkarna går efter.
 2. Min läkare är bra men när det kommer till kolesterolet så har vi inte samma synpunkt. Jag har diabetes typ 2 som jag inte har tagit hand om så jag fick en hjärtinfarkt, när de satte in de 7 stentarna så sa kirurgen att jag haft en infarkt tidigare. Är kvinna så det är lätt att tro att det är någonting annat, den här gången gjorde det ont i ryggen. Min läkare vill att mitt ldl ska ned till under 1.8. Mitt kolesterol är för högt nu det vet jag men under 1.8 låter ju inte hälsosamt. Är det någon utav er som har så lågt? Kan man få så lågt utan mediciner?
 3. En kompis som ätit lchf i 2 år har haft ont i sitt ben i flera år, hon hade hoppats att ändring av kost skulle hjälpa men det har det inte gjort. Hon har nu tagit bort griskött och lever från sin kost efter att hon hört att en del blivit bra av det och en som blivit bra hade blivit rekommenderad av sin doktor att sluta. Vet ni någon som har blivit hjälpt av att utesluta gris och vet ni varför man kan blir bättre av det? Tack
 4. Tack! Jag forsokte hitta ett utav dina inlagg, jag har for mig att du skrev en gang hur mycket man skulle se tlll att de inneholl.
 5. Vad bor man tanka pa nar man ska kopa omega 3? hur mycket epa.dha bor det vara? Tack
 6. Kopte 2 olika marken av smor idag, England, och i ett var det 0.6 kolhydrater, i den andra 0.1. Vad ar det som gor skillnad?
 7. convinced

  Fluor

  Har last pa om flour, hur dumt ar det att borsta tanderna med flourtandkram? Ar mangden sa liten att man inte behover oroa sig?
 8. convinced

  MMA

  Dom tranar ju enormt mycket sa jag funderade om dom skulle kunna trana sa mycket om dom drog ner rejalt pa kolhydraterna? En utav killarna vagde ganska mycket over sin viktklass sa han pratade om att han maste banta, en annan sa att det alltid pratades om bantning inom dom kretsarna, mma, brottning, boxning. Jag vet ingenting om dom sporterna men det kanns som om det inte ar optimalt att halla pa att banta en massa varje gang man ska ga en match. Skulle det vara lattare for dom att halla en jamn vikt med lchf? skulle dom kunna trana lika hart? med lika bra resultat?
 9. convinced

  MMA

  Har tittat pa svt's sla han pa kaften tror ni att dom skulle kunna ata lchf? hur lagt skulle dom kunna ga med kolhydraterna?
 10. Om man skulle ta ett test idag for att se hur man lag till da galler det idag men hur lange kan man lita pa det resultatet? Jag kommer ihag att jag last nagonstans att det ar vardelost att ta ett sant test eftersom om du skulle ta ett test varje manad sa skulle resultatet bli olika varje gang. Jag tanker att nar man kanner att man har hittat sitt satt att ata da kan det vara av intresse att ta ett test for att se att man far i sig det man ska. Om testet inte visar nagra alarmerande brister da bor man kunna kanna sig lugn?
 11. convinced

  Epilepsi

  Hej! Om man haft epilepsi i 20 ar tror ni att det finns nagon chans att man kan minska medicineringen nar man atit lchf ett tag? Tack
 12. Jag ar 38 ar, har diabetes typ2 sedan -98, valdigt dalig kontroll av sockret tills jag borjade med lchf i oktober forra aret, har fortfarande inte sockret helt under kontroll eftersom jag trillat dit ibland, har haft atstorningar sedan jag var 10. Har gatt pa kontroller 2.3 ganger per ar och, mitt blodtryck har alltid varit bra tills for ett ar sedan, vet inte vad det lag pa da men det har tagits 3 ganger i ar och det har legat pa 150/90. Jag behover ga ner ca 30kg men det har jag behovt i ca 15 ar, jag borjade trana 5 ggr/v i februari men det borde val snarare ha hjalpt. Forst tyckte jag inte att det var sa farligt men eftersom det inte sjunker sa ar jag lite orolig. Mitt socker har varit otroligt hogt under manga ar, ar det kroppens satt att saga ifran?
 13. Tyvarr sa serverar dom inte agg, Det ar inte andra som gor att jag tanker ata potatis utan jag tror att det behovs for att det ska bli gott. Emma, gor nog som du sager, bestammer innan. Jag tankte att man kanske skulle ha trappat upp kolhydraterna i nagra dagar och pa sa vis forvarna men det struntar jag i.
 14. Jag ska ivag och ata fisk buffe, sill och lax och vet att jag kommer att ata potatis, det kanns som ett maste for att jag ska kunna ata sill, laxen kan ju atas utan potatis men inte sillen. Min fraga: kan det vara smart att ata lite extra kolhydrater dagen innan for att varna kroppen?
 15. Har nagon markt att deras hud har blivit Mycket saltare?
×
×
 • Create New...