Gå till innehåll

Zepp

Medlem
 • Innehållsantal

  9 590
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  370

Statussvar postad av Zepp

 1. Tack Zepp för din bedömning av kolesterolproverna och övrig läsning. Det ger mej styrka och trygghet särskilt inför kommande kontakt med hjärtspecialist. Jag har i samband med hjärtinfarkten och vårdtiden för den känt mej påhoppad av läkare som talat om för ej att deras ansvar i rådande behandling efter hjärtinfarkten är att jag borde ta statiner. Det är svårt att bemöta dem med ett bra svar som är enkelt och kortfattat. Någon tid för dialog finns ju inte vid det tillfället.

  vänliga hälsn. från Ingalill

  1. Zepp

   Zepp

   Om man säger som så.. om jag kan bidra med något så är det främst att du slipper drabbas utav panik.. och hamna i klorna på olika läkare.. med ioförsej väldans god utbildning.. men den utbildningen handlar främst om mediciner.

   De har lixom ingen som helst utbildning om kost, hur den påverkar oss eller hur social kontext bidrar till olika sjukliga tillstånd.

   Och jag kan inte ens lova dig evigt liv, utan det enda jag kan lova är att du själv blir tvungen att fundera på och välja vad som ger dig olika goda förutsättningar för att leva ett friskt liv tills din genetiska predisposition säger stopp!

   Själv så kan jag hämta ut Statiner om jag vill.. men det vill jag inte.. utan jag tar chansen att mina taskiga kolesterolvärden har andra orsaker än brist på mykotoxiner i kosten!

   Mykotoxiner kan du från möglig kost.. de enda mögliga livsmedel jag äter är sk mögelost.. vilka inte innehåller mykotoxiner!

   Iallafall, jag har inte haft någon infarkt.. ännu.. iomed övergång till LCHF så ligger mitt HBA1c jävligt lågt.. dvs det är rätt få glycoliserade blodkroppar som kan ge Aterosklerotiska plack!

   Oså är jag 60+.. borde hur som helst gymmat/tränat/byggt min fysiska status redan innan medelåldern, och fortsatt med det sedan oxå!

   Vi får se hur jag gör när jag går i pension om några år.. då finns iallafall tiden!

   Ioförsej kan det vara försent.. men hur som helst.. jag byter inte jobb/social kontext/bostad/annat med mindre än att jag vinner miljoner på Lotto!

  2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
 • Skapa nytt...