Gå till innehåll

Nessima

Medlem
 • Innehållsantal

  281
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Nessima vann senast 26 Juni 2013

Nessima hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

163 Utmärkt

Om Nessima

 • Rank
  Stammis
 • Födelsedag 1988-07-08

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Linköping
 1. Klarar du av att vänta med att äta frukost till efter du har tränat? Om det är då kroppen skriker efter mat är det kanske bättre att äta de där äggen och smöret efter träningen. Och ha med ett kokt ägg i väskan om du är sådan att du snabbt måste ha i dig något för att inte falla dit och sätta i dig något annat. Personligen tycker jag inte att nötter mättar, även om de är goda.
 2. Vilken mätare har du och var på sidan hittar du ketonstickorna? Har försökt titta runt, men kan ingen tyska :-\ Edit. Jag hittade ketonstickor när jag letade runt lite mer...
 3. Detta är ju egentligen OT, men eftersom du frågar så får jag ju svara i tråden antar jag. Jag har inte upplevt några stora förändringar, men så har jag aldrig haft några stora problem från början. De största skillnaderna är jämnare humör (pga de minskade blodsockersvängningarna), mindre sug efter socker och att det är lättare att träna (på kolhydratkost kändes det alltid som jag slog i en vägg ganska tidigt efter vilken jag inte kunde träna mer). Jag tror (men har inte testat så vet inte säkert) också att blodtrycket har sänkts, vilket i mitt fall kanske inte var jättebra eftersom det mest innebär att jag får kraftiga blodtrycksfall flera gånger om dagen.
 4. Jag menade inte svettingar under träning. Är man stor så är det ju ansträngande att bara vara, även om man inte faktiskt tränar och svettas nog mer då.
 5. Jag konditionstränar några gånger i veckan. Jag tror att svettingar är väldigt individuellt, men kan tänka mig att man svettas mindre om man har tappat mycket vikt med LCHF, eftersom det torde vara mindre ansträngande för kroppen att röra sig då. Jag väger samma som innan LCHF (om man inte räknar med graviditetskilona däremellan) och svettas lika mycket som alltid.
 6. Önskar jag hade märkt av den effekten, men jag svettas och luktar illa precis lika mycket som innan lchf för två år sedan.
×
×
 • Skapa nytt...