Gå till innehåll

Bertil Lind

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Bertil Lind

 • Rank
  Nyanländ
 1. Född i Hbg och bor i Ödåkra, så jag hoppas jag platsar. Sommaren hann ju gå innan jag hittade hit så Gröningen har vi missat. Precis som Jenni73 säger, behöver vi väl inga speciella ställen för att bli mätta – det räcker att ställa krav på sin favoritrestaurang.
 2. Testa gärna 5:2-fasta, det är ganska kul faktiskt. Du får lite omväxling i kosten och du blir smalare om midjan. Om du ser 5:2 som en möjlighet att slippa skippa kolisar beklagar jag verkligen eftersom då tror jag att du kanske måste kämpa med lchf-kosten och ändå inte fått några fördelar av den. Kanske 5:2 kan bli det som får igång dig.
 3. "Tja 100kg och 11 graviditeter sätter sina spår" ;-) Fullständigt Fantastiskt!!! Du har verkligen förtjänat en make over. Det är bara att kontakta Landstinget, du har redan sparat 100.000:- till dem. GRATTIS!
 4. Startade lchf mitt i kaloribantning, efter att ha gått från 118 till 106. Fortsatte nedåt under två år till 80,5 och låg sedan stilla på 82 under ca ett år. Sedan, under år 4 och 5 på kosten har jag långsamt gått upp för att toppa på 97 kg under slutet av femte året. Eftersom min snygga kostym och några härliga brallor och en kavaj inhandlades på den "smalaste" tiden blev hustruns ultimatum: "Antingen får du gå ner igen, eller måste du handla in en ny garderob." Snål som jag är har jag nu startat operation viktminskning. Nu frågar vän av ordning om det var kolisarna som ställde till det? P
×
×
 • Skapa nytt...