Gå till innehåll

sweet.as.hell

Medlem
 • Innehållsantal

  34
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om sweet.as.hell

 • Rank

 • Födelsedag 1989-08-04

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arvika
 1. Du ska väll inte gå ner i vikt? Du borde ju vara smal om du inte skrivit fel? Tänk på att LCHF oftast hittar din optimala vikt förmodligen lite mer än vad du själv tänkt dig.
 2. Vad har du för mål? Vad vill du med kosten?
 3. Var hos läkaren idag, Ligger bra till med Järn, B12, folat. Fick Kalcium + D vitamin samt sertralin utskrivit. Har hållt upp med sertralinet ca ett år men det funkar inte så bra utan just nu. Motionen är obefintlig tyvärr. Vet inte vad som skulle lyckas hålla igång det. Fick även remiss till psyk då jag blev sexuellt utnyttjad av en kille på en fest i lördags. Sedan en våldtäckt som skedde när jag var 15 har aldrig fått hjälp att bearbeta den så det är dax nu. Glad att jag inte tröstäter nu!. Blev även sjukskriven 2 veckor till att börja med. Tycker jag klarar mig rätt bra egentligen men det ä
 4. Hmm, nu ska vi se.Jag började med LCHF ett par veckor innan jul, sedan gjorde jag ett medvetet avbrott under jul och nyår. Började innan mest för att jag ville ha något att falla tillbaka på. Jag äter kött, ost och bea, följer recept ur lchf kokböcker. Har varit lite olika. Hmm igår åt jag tex Lchf tacogratäng till middag och lunchen var en lchf wrap med tonfisk och majo. Har inte märkt något på humöret efter fusk. Då de varit planerade och inte spontana. Så inget dåligt samvete eller så.Mitt syfte är att gå ner i vikt, bli piggare och må bättre.
 5. Hej, jag funderar lite på detta med LCHF och depressioner, ångest, psykiska besvär osv. Jag är deprimerad till och från. Då har jag alltid tröstätit, nu när min senaste svacka började har jag ätit LCHF, inte extremt strikt, har blivit 3 semlor på en månad annars håller jag mig borta från kolisar. Jag har läst mycket lchf forum kokböcker mm så har varit väldigt "inne" på detta. Det har gjort att jag inte har tröstätit överhuvudtaget, däremot har jag kännt tryck över bröstet, haft gråtattacker mm vilket inte jag varit med om förut. Kan LCHF göra mina bekymmer värre? Jag har gått ner 5 kg ca unde
 6. Jo jag är väldig periodare när det gäller mat, så jag tror att snart blir det något annat än ost som blir grejen, bättre med kött eller ost än mycket annat man kan stoppa i sig Verkar som jag gått ner ca 5 kg på en månad utan att vara särskilt strikt.
 7. okej nu har jag märkt att jag blir ohungrig av mbckaffe och mätt efter kanske en halvtimma, men vidare gott vettifan Men osten hänger med även lite rädd att det blir lite för mycket protein, tyder kanske på lite för lite fett. Kan vara typ 2 kotletter, 50g halloumi/feta och 2-3 msk bea.
 8. Men jag har ju gjort GBP operation och äter LCHF haha nu dör jag väll då
 9. De hade ju absolut vart en bra sak, men nu är all potatis i frysen. Tack för alla tips
 10. Åhh, vad bra att ni är här =) Har en helt ny trädgård nu och planen för i år är ett ordentligt grönsaksland =), Vad är enkelt att lyckas mer, vad ska försås först och när. Bor i värmland utanför arvika. =)
 11. Haha underbart! Ja inte tänker jag äta potatis inte, det får sambon göra om han vill ;O Idag har jag träningsvärk i axlarna av skalandet blev nog ca 40 kg så Hade nog haft roligare med en sån
 12. Okej får handla hem en massa grädde och göra några gratänger =) Vad tror du blir så där med klyftpotatis? Jag menar att förberede för att sen tillaga i princip så som dem man köper, alltså i ugnen. Hmm fanns ju rösti att köpa fryst på ikea så det borde ju också gå
 13. Får nog leta upp något bra på svenska, engelska måttenheter va inte min grej Men det finns nog =)
 14. Är det något som tror att varianten på klyftpotatis kan funka, det går ju åt till sommaren och all grillning Skala, klyfta, förkoka, krydda, blanda med olja och styckfrysa?
×
×
 • Skapa nytt...