Jump to content

sweet.as.hell

Medlem
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

About sweet.as.hell

 • Birthday 08/04/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arvika

sweet.as.hell's Achievements

(2/7)

4

Reputation

 1. Du ska väll inte gå ner i vikt? Du borde ju vara smal om du inte skrivit fel? Tänk på att LCHF oftast hittar din optimala vikt förmodligen lite mer än vad du själv tänkt dig.
 2. Vad har du för mål? Vad vill du med kosten?
 3. Var hos läkaren idag, Ligger bra till med Järn, B12, folat. Fick Kalcium + D vitamin samt sertralin utskrivit. Har hållt upp med sertralinet ca ett år men det funkar inte så bra utan just nu. Motionen är obefintlig tyvärr. Vet inte vad som skulle lyckas hålla igång det. Fick även remiss till psyk då jag blev sexuellt utnyttjad av en kille på en fest i lördags. Sedan en våldtäckt som skedde när jag var 15 har aldrig fått hjälp att bearbeta den så det är dax nu. Glad att jag inte tröstäter nu!. Blev även sjukskriven 2 veckor till att börja med. Tycker jag klarar mig rätt bra egentligen men det är bara för att jag skjuter bort allt jobbigt och ser till att hålla mig sysselsatt istället. Men det är nog inte bra i längden.
 4. Hmm, nu ska vi se.Jag började med LCHF ett par veckor innan jul, sedan gjorde jag ett medvetet avbrott under jul och nyår. Började innan mest för att jag ville ha något att falla tillbaka på. Jag äter kött, ost och bea, följer recept ur lchf kokböcker. Har varit lite olika. Hmm igår åt jag tex Lchf tacogratäng till middag och lunchen var en lchf wrap med tonfisk och majo. Har inte märkt något på humöret efter fusk. Då de varit planerade och inte spontana. Så inget dåligt samvete eller så.Mitt syfte är att gå ner i vikt, bli piggare och må bättre.
 5. Hej, jag funderar lite på detta med LCHF och depressioner, ångest, psykiska besvär osv. Jag är deprimerad till och från. Då har jag alltid tröstätit, nu när min senaste svacka började har jag ätit LCHF, inte extremt strikt, har blivit 3 semlor på en månad annars håller jag mig borta från kolisar. Jag har läst mycket lchf forum kokböcker mm så har varit väldigt "inne" på detta. Det har gjort att jag inte har tröstätit överhuvudtaget, däremot har jag kännt tryck över bröstet, haft gråtattacker mm vilket inte jag varit med om förut. Kan LCHF göra mina bekymmer värre? Jag har gått ner 5 kg ca under en månad och mår hyffsat i kroppen, men trött och hängig vilket jag tror hänger ihop med depressionen. Nu i helgen var jag med om en väldigt otäck händelse vilket också fått min ångest att skena. Min sambos föräldrar och min sambo påstår att jag mådde psykiskt dåligt i fjol då jag också åt LCHF, men jag kopplar det inte till kosten. Dock är jag mer säker i mitt kostval nu och har ingen direkt saknad eller sug som förra året då jag lite grann sörjde vad jag inte fick äta. Nu är det mer tankar om att jag kan äta vad jag vill,m jag får äta vad jag vill, men JAG VÄLJER att låta bli kolisar. Virrigt inlägg av en nere tjej.
 6. Jo jag är väldig periodare när det gäller mat, så jag tror att snart blir det något annat än ost som blir grejen, bättre med kött eller ost än mycket annat man kan stoppa i sig Verkar som jag gått ner ca 5 kg på en månad utan att vara särskilt strikt.
 7. okej nu har jag märkt att jag blir ohungrig av mbckaffe och mätt efter kanske en halvtimma, men vidare gott vettifan Men osten hänger med även lite rädd att det blir lite för mycket protein, tyder kanske på lite för lite fett. Kan vara typ 2 kotletter, 50g halloumi/feta och 2-3 msk bea.
 8. Men jag har ju gjort GBP operation och äter LCHF haha nu dör jag väll då
 9. De hade ju absolut vart en bra sak, men nu är all potatis i frysen. Tack för alla tips
 10. Åhh, vad bra att ni är här =) Har en helt ny trädgård nu och planen för i år är ett ordentligt grönsaksland =), Vad är enkelt att lyckas mer, vad ska försås först och när. Bor i värmland utanför arvika. =)
 11. Haha underbart! Ja inte tänker jag äta potatis inte, det får sambon göra om han vill ;O Idag har jag träningsvärk i axlarna av skalandet blev nog ca 40 kg så Hade nog haft roligare med en sån
 12. Okej får handla hem en massa grädde och göra några gratänger =) Vad tror du blir så där med klyftpotatis? Jag menar att förberede för att sen tillaga i princip så som dem man köper, alltså i ugnen. Hmm fanns ju rösti att köpa fryst på ikea så det borde ju också gå
 13. Får nog leta upp något bra på svenska, engelska måttenheter va inte min grej Men det finns nog =)
 14. Är det något som tror att varianten på klyftpotatis kan funka, det går ju åt till sommaren och all grillning Skala, klyfta, förkoka, krydda, blanda med olja och styckfrysa?
×
×
 • Create New...