Elisaveta

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Elisaveta

 • Rank
  Nyanländ
 1. 10 timmar! Lyckans ost! För mig är mat dessvärre något av en snuttefilt som får mig att klara av den "hemska" verkligheten. Kanske ska bli mer aktiv på sådana här forum i stället.
 2. Tack! Ska pröva större portioner och makrill. Jag äter lätt för mycket nötter, tycker jag.
 3. Jag förstår på dig att det skiljer sig mycket hur man fungerar under skiftjobb, själv blir jag lätt supertrött när jag behöver vara mest skärpt. Jag har en halvtimmes rast och på den hinner jag mickra medhavd mat. Så jag undrar förstås vad jag gör för fel eftersom jag får ett sånt kvällssug. (Det har jag inte när jag är ledig.)
 4. Jag arbetar i tiotimmarpass som ofta slutar klockan 24. Tempot är högt och jag närmar mig pensionsåldern så jag är väl lite tröttare än de yngre. Det är svårt att låta bli att småäta på kvällen när "musten går ur en". Första och andra arbetspasset brukar gå bra, men inte tredje och fjärde. Jag tar så gott som alltid med mig matlåda förstås, men just det där suget när jag måste vara skärpt är mycket svårt att bemästra, trots att jag egentligen inte är hungrig på riktigt. (Jag bör väl tillägga att jag hör till de ganska överviktiga och har envist återgått till lchf flera gånger, framför allt för att magen mår bättre och för att jag tycks bli mindre sjuk.) Jag skulle vara glad för lite tips och råd.