Hjopek

Medlem
 • Innehållsantal

  140
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

190 Utmärkt

Om Hjopek

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Senaste besökare till profilen

362 profilvisningar
 1. Sedan nämnde hon inte heller att en typisk meal på MD innehöll 32% kolhydrater, vilket fick alla dessa skräpmatsdelikatesser att sortera under LCHF..osv.
 2. Hjopek

  Ötzi

  ...Nu har forskare gjort nya upptäckter kring den 5300 år gamla ismannen Ötzi. Den här gången har man analyserat hans sista måltid. Och förutom vad han åt kunde man också se hur han tillagade maten och vilket kött det kan ha varit. – De djuren som matchade bäst var faktiskt stenbock och kronhjort, berättar Lars Engstrand. ...Vidare konstaterar forskarna att han hade en kosthållning som skulle kunna liknas med den populära LCHF-dieten, med lite kolhydrater och mycket fett. – Jag kommer ihåg när vi tog ut och då sa vi faktiskt att det ser ut som att han har gått på en sån där LCHF-diet. Och nu när vi analyserat det på riktigt sätt så ser vi också att han hade mycket fett i sin diet, ända upp till 45 procent, säger Lars Engstrand som var med när magsäcken plockades ut 2010.... https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6997087 Vad säger växtätarna om det? ;D
 3. Hjopek

  Ny omgång propaganda för statiner?

  Det vore kul att veta om prof. Lind själv äter statiner i förebyggande syfte...han är ju äldre.. Alla äldre ”professionella” som går ut med råd om statiner borde redovisa om de själv använder det de försöker trycka in i befolkningen...eftersom de är intelligenta nog att se fördelarna med statiner...så ska de naturligtvis äta dessa läkemedelsindustrins gåvor till mänskligheten...?
 4. Hjopek

  Fasta är inte bra

  Fast...detoxfasta är ingen fasta, utan man drar ner kalorierna och då får man samma symptom som du beskriver eftersom kroppen ställer ner förbränningen (Fung beskriver det bra i sin bok, sidan 72-73) däremot om man fastar på riktigt (vatten+salt och vitaminer) så får man inga sådana symptom.
 5. Det bästa vore att ha mätaren inbyggd i armbandet till AppleWatch, boetten har redan förberetts för överföring av info från armbandet.. .vadå stegräknare, finns redan i AW. Som aktieägare känns det mycket positivt, tänk XXmiljoner feta amerikaner som äntligen inser att genom att köpa det här så kan de i realtid se vad deras älskade mat gör med blodsockret och i förlängningen vikten...?
 6. Hjopek

  Inloggning

  Aha, kan jag ha samma uppgifter på medlemssidorna, när jag blir medlem?
 7. Hjopek

  Inloggning

  Varför kan jag inte logga in med samma uppgifter jag använder mig av här på forumet, på bloggen?
 8. Hjopek

  Socker och druvsocker - utan socker?

  Jag tittar aldrig på sockerarter, utan kolhydrater som jag räknar som socker...
 9. Det du skriver om är väl MCHF (medium carb high fat)? Verkar vara ett skri från sockerberoende...
 10. Hjopek

  LCHF livsfarligt.

  Jag tror att i själva verket står köttindustrin bakom veganerna, men veganerna har inte insett det själva... Beviset finns på bild 26...
 11. Hjopek

  LCHF livsfarligt.

  Men veganer har inget emot att utnyttja växter?
 12. Hjopek

  LCHF livsfarligt.

  Veganer är väl mot animalisk föda?
 13. Hjopek

  LCHF livsfarligt.

  Hur gör veganer som inte äter animaliskt då de får barn? Får den nyfödda någon icke-animalisk välling? Eftersom intag av animalisk föda är onaturligt? Konstigt då att modersmjölken produceras för barnet...nu blev det lite fel, antingen hos Moder Natur eller veganerna...döm själv.