Hjopek

Medlem
 • Innehållsantal

  137
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

179 Utmärkt

Om Hjopek

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ny omgång propaganda för statiner?

  Det vore kul att veta om prof. Lind själv äter statiner i förebyggande syfte...han är ju äldre.. Alla äldre ”professionella” som går ut med råd om statiner borde redovisa om de själv använder det de försöker trycka in i befolkningen...eftersom de är intelligenta nog att se fördelarna med statiner...så ska de naturligtvis äta dessa läkemedelsindustrins gåvor till mänskligheten...🤡
 2. Fasta är inte bra

  Fast...detoxfasta är ingen fasta, utan man drar ner kalorierna och då får man samma symptom som du beskriver eftersom kroppen ställer ner förbränningen (Fung beskriver det bra i sin bok, sidan 72-73) däremot om man fastar på riktigt (vatten+salt och vitaminer) så får man inga sådana symptom.
 3. Det bästa vore att ha mätaren inbyggd i armbandet till AppleWatch, boetten har redan förberetts för överföring av info från armbandet.. .vadå stegräknare, finns redan i AW. Som aktieägare känns det mycket positivt, tänk XXmiljoner feta amerikaner som äntligen inser att genom att köpa det här så kan de i realtid se vad deras älskade mat gör med blodsockret och i förlängningen vikten...?
 4. Inloggning

  Aha, kan jag ha samma uppgifter på medlemssidorna, när jag blir medlem?
 5. Inloggning

  Varför kan jag inte logga in med samma uppgifter jag använder mig av här på forumet, på bloggen?
 6. Socker och druvsocker - utan socker?

  Jag tittar aldrig på sockerarter, utan kolhydrater som jag räknar som socker...
 7. Det du skriver om är väl MCHF (medium carb high fat)? Verkar vara ett skri från sockerberoende...
 8. LCHF livsfarligt.

  Jag tror att i själva verket står köttindustrin bakom veganerna, men veganerna har inte insett det själva... Beviset finns på bild 26...
 9. LCHF livsfarligt.

  Men veganer har inget emot att utnyttja växter?
 10. LCHF livsfarligt.

  Veganer är väl mot animalisk föda?
 11. LCHF livsfarligt.

  Hur gör veganer som inte äter animaliskt då de får barn? Får den nyfödda någon icke-animalisk välling? Eftersom intag av animalisk föda är onaturligt? Konstigt då att modersmjölken produceras för barnet...nu blev det lite fel, antingen hos Moder Natur eller veganerna...döm själv.
 12. "Sen finns kokosfett men gillar inte smaken" Finns även utan kokossmak.
 13. MER tillsatt socker i vin?

  Den som inte märker skillnad i sockerhalt och ser ingen nytta med att dra ner på sockret?
 14. MER tillsatt socker i vin?

  Du kanske inte kan känna på smaken att vinet innehåller dubbelt så mycket socker, men det gör jag...så jag håller mig till kvalitetsviner. Man utvecklar en känslighet för socker om man undviker det i många år, vilket tyvärr kan vara ytterst svårt för en sockerdriven att förstå.