Gå till innehåll

Augusta

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Augusta

 • Rank
  Nyanländ
 1. Oj, det låter inte så kul. Hoppas du har fått andra fördelar av kosten. Visst skulle det vara kul att höra någon kvinna i vår ålder som lyckats minska vikt och på vilket sätt.
 2. Hej Matgiken! Tack snälla för konkreta råd. Jag ska prova och hoppas jag hittar en väg som fungerar för mig.
 3. Först och främst för att mina IBS - besvär försvinner helt med LCHF, vilket är helt fantastiskt, något jag brottats med i 30 år. Är nu helt besvärsfri. Vill också minska i vikt men det är svårt. Tillhör gruppen kvinna, 55 år med 10 kg övervikt sedan en rejäl stressperiod för ett år sedan. Skulle jag inte gå ner i vikt - så slutar jag inte med kosten eftersom jag mår så bra.
 4. God morgon! Jag är kvinna, 55 år och har nu ätit enligt LCHF i en månad. Jag har inte haft några problem med min vikt tills för 10 år sedan då jag jobbade mig till ett utmattningssyndrom. Orkade inte sköta om mig och slarvade med maten - gick upp 12 kg. När jag blev frisk återtog jag mina gamla vanor med god kosthållning och träning och gick ner i vikt utan större problem. Förra våren slog stressen till igen, inte så att jag blev sjuk, men väldigt trött så energin räckte bara till att jobba och fixa det nödvändigaste. Så slarv med maten, vilket innebar mackor till frukost, glömde äta lunc
×
×
 • Skapa nytt...