mosadiket

Medlem
 • Innehållsantal

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om mosadiket

 • Rank

 1. Har problem med att benen , vaderna och fötterna svullnar. Vad kan jag göra åt det?
 2. Jajamänsan, det har jag läst många gånger. Om jag gör plättar på keso och ägg, hur registerar jag det i dumbell? Om det blir 50 plättar av en sats, hur registrerar man det?
 3. Hej, jag är 60, har ätit LCHF i 2 år och inte gått ner ett gram ännu, bara gått upp. Kommer inte igång helt enkelt, skulle vara spännande att komma på vad som bromsar upp allt.
 4. Jag väger 81.5 kg längd 1.67 och ja, jag är överviktig. Äter inga mediciner alls, fullt frisk. Jag har skippat mjölkprodukter och ost helt, men vet inte riktigt vad jag skall ersätta dem med. Jag har ersatt dem med majonäs(köpt eller hemmagjord på rapsolja) och kokosfett.
 5. Jo, jag klarar mig utan kokosfett i kaffet, bara det att jag läst att det påskyndar fettförbränningen.
 6. Hur mycket skall jag minska antalet kcal?
 7. frukost kl 5 omelett på 2 ägg stekt i 10 g kokosfett och 10 gr smör till + the kaffe med 10 gr koksfett kl 14, ibland en till middag 17 100 gr kött/fisk 100 gr broccoli/blomkål kaffe med 1 tsk kokosfett kl 20 två kokta ägg med 50 gr smör
 8. Hej, och tack så mkt. Jag äter bara ägg, smör, kött/fisk broccoli och blomkål, bea, ost, inget annat. vet inte vad jag skall ta bort, osten kanske? Jag glömde kokosfett och majonäs, så mkt jag kan få ner.
 9. Hej, och tack så mkt. Jag äter bara ägg, smör, kött/fisk broccoli och blomkål, bea, ost, inget annat. vet inte vad jag skall ta bort, osten kanske? Jag glömde kokosfett och majonäs, så mkt jag kan få ner.
 10. Jag har LCHFat i 1,5 år, testat egen coach, följt matsedlar, fettfastat,otaliga kokböcker, simmat, zumbat, styrketränat, långa promenader, cyklat och mycket, mycket mer. OCH inget hjälper.....jo, jag gick upp 12 kg när jag började med LCHF mat. Nu står jag still, tack och lov. Jag har tagit alla prover som går och det är inget fel på något provsvar. Äter omega 3 4-6 kapslar per dag, 2 Dvit, extra vitaminer, selen, probiotika, selen, B6 och B12, 5-HTP, och några till som jag inte kommer ihåg namnen på. Men hur skall jag få till viktminskning och fettförbränning? Just nu äter jag ca 2000 kcal 60 gr protein och så mycket fett jag kan per dag och inget händer. Behöver råd för hur jag skall göra?