Gå till innehåll

Cilantro

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om Cilantro

  • Rank
    Nyanländ

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Linköping
  1. Känner igen idag i det du skriver. Jag har också lyckats gå ner med Viktväktarna (och hur kul mat..., exempelvis en sallad som serverades med dressing med 1/2 tsk fettfri majonnäs!!!), funkade jättebra. Men blev helt besatt av mat, funderade alltid på vad jag skulle få äta vid nästa måltid, frossade i kokböcker, läste årgångar av Allt om Mat, etc. Numera håller jag mig till lchf och är nöjd. Äter ju alltid gott så finns ingen anledning att vara nojig och tänka på vad man inte får äta. Lycka till!
  2. Hejhej! Kul att läsa om dig, jag får nog också hänga på. Gick ner över 10 kg från Nyårsdagen 2012, från 79,9 (inte 80 ) kg till ca 68. Nu står vågen på 74,7. Inte kul. Äter fortfarande lchf men jag kompletterar med vitt vin och saltåvinäger-chips, samt lite choklad... Så lite nya tag behövs, känner mig obekväm med denna vikt. Jag är 178 lång och vill ner och stanna på under 70. Kul om vi kan peppa varandra på vägen! Lycka till!
  3. I senaste LCHF-magasinet testas en massa olika märken av kokosfett. Men jag hittar den inte just nu... kanske borde gå och städa istället för att hänga vid datorn. Återkommer när jag hittat den.
  4. Hej Anna-Lena! Kul att läsa dina inlägg! Såg att du sökte majonnäsrecept någonstans ovan. Den här är supersnabb och garanterat sockerfri. Du behöver stavmixer och en rätt smal bunke. 2 dl rapsolja 1,5 tsk vinäger eller efter smak 1 tsk salt några tag med svartpepparkvarnen 1 tsk osötad dijon 1 helt ägg Ner med allt i bunken. Inget behöver ha samma temperatur eller sånt jox. Ner med stavmixern längst ner och slå på, rör stavmixern upp och ner 3 sekunder. Klart! Den håller sig minst en vecka. För aioli - ta i en vitlöksklyfta och gärna lite cayennepeppar.
  5. Äter nästan som matte_a ovan. Baconlindade feta/örtfyllda kycklingfileer med en sås på lite av fyllningen och creme fraiche, smörstekt sparris till det och klyftisar till ungarna. Mums, detta är en riktig favorit. Fast nu minns jag att jag brukar ha hackade oliver i också, det glömde jag idag - blir säkert gott ändå
×
×
  • Skapa nytt...