Solveig

Medlem
 • Innehållsantal

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om Solveig

 • Rank

 1. Jag har rätt kass ämnesomsättning över lag och den har väl sjunkit ännu mer med åren kanske, är dock bara 42 Hjärtsvikt? Jo jag tackar .. Den här kosten passar inte alla, det vet vi och jag är nog en av dem, tyvärr. Jag är motionär av naturen och joggar 4.5 km varje morgon så jag är inte slö heller Dricker ca 1.5-2 liter vatten med äppelcidervinäger per dag och det har jag kört med senaste åren ( har inte varit förkyld sedan jag började btw) Nu har jag ökat 1.4 kg till så nu ger jag upp det här. LCHF passar inte mig helt enkelt. Jag kör GI igen, det funkade sist. Lycka till allihopa med era mål och kör hårt! Tack för tips och råd. Kram på er.
 2. Tack tack för det tipset! Det där ska jag ta en titt på!
 3. Okidoki, tack. Ska ta och kika lite på en sådan tjänst då
 4. Jag förstår inte riktigt vad du menar det där med Kcal?? Och om både vågen OCH måttbandet säger samma sak så måste jag väl lita på det.
 5. Tredje veckan med LCHF nu, de första 2 veckorna åt jag för mycket mjölkprodukter och mådde jätteilla så för dryga veckan sedan så kör jag helt strikt, max 25 kolh osv. Men nu har jag gått UPP 4 kg... på drygt 1 vecka. Inte kul. Har ökat i cm oxå. En dag ser ut såhär: Frulle: LCHF te med 30 g smör, 1 msk kokosfett. + 2 ägg Lunch: ½ paket bacon, 2 ägg och lite majonäs, eller en laxfile med smält smör och någon sparris mellis: kokt skinka med ostrulle, 2 st ca. Middag: köttbit, kycklingbit med smörig sås, ½ dl champinj eller sparris kvällsmål vid 19 : liten kopp lchf te. My god... nu har jag helt plötsligt 4 kilo till att gå ner...Usch! Jag har ätit lågkolhydrat kost i över 2 år så det kan inte vara någon "övergång" som spökar heller... ja förutom att jag lagt till med mer kött och fett då iofs... Vad ska jag göra? Någon som har något tips? Och JA jag har övervikt, ca 20 kg.
 6. Tack för ditt svar, och alla andras. Jag har följt råden och tror ni inte på fan att jag är helt illamående-lös Har dragit ner rejält på mejeriprodukter. Kör bara rent smör & kokosfett. 3 koppar LCHFkaffe/te, kött, sallader & fisk och jag mår så fantastiskt bra. Funkar perfekt och får sova. Nu är det bara o vänta och se om man kommer att kunna chilla på stranden i sommar oxå. Tack igen alla goa för alla råd och tips. Ni är kanon!
 7. Tack tack. Tar till mig av tipsen och kör vidare
 8. Jag drack så många koppar om dagen för att jag skulle få i mig fettet på något sätt....Just för att jag är helt nybörjare och inte vet var fettet gömmer sig, som du skrev... inte för att jag har en "ätstörning"
 9. Åh vad roligt med så många engagerade och snabba svar Man blir så lycklig att folk bryr sig och vill hjälpa till! Tack alla. Jag har aldrig haft problem med magen eller halsbränna och äter således ingen medicin. Svaret där om att gallan överreagerar för att jag varit fetträdd tidigare låter ju rimligt! Jag gör som många skrivit bla Dicobayo - jag håller i och inväntar välmående igen och tar fettet från olja/fisk osv. mer bra rotsaker osv osv... Jag drack 3-5 lchf kaffe eller te om dagen med 1msk smör + 1msk cocosas kokosfett i början, nu senaste dagarna dricker jag 3 koppar. Med er goda hjälp ska jag nog klara det här
 10. Tack för tips! Ja lax går bra så jag ökar på med det ett tag och sallad med olivolja så får vi se om jag mår nå bättre Tack igen!
 11. Tack till dig oxå för snabbt svar Jasså du menar det ... Jamen då kanske jag ska ge det en rejäl chans då. Jag står ut med illamåendet 1 vecka till så får vi se hur det går.
 12. Oj vad snabba svar jag får, tack tack Det är fet mat över huvud taget som jag mår illa av, så har det alltid varit. Så allt med fett gör mig så djävulskt spysjuk.... Du har nog rätt i det där. Bara fett i te´t kanske inte hjälper till viktnedgång utan bara gör mig näringsfattig.
 13. Tack för snabbt svar Jag har bara hållit på i 2 veckor. Men känslig för fett har jag alltid varit och blivit illamående.
 14. Har nyss börjat med LCHF och är känslig för fet mat. Mår illa av det. Mår illa hela nätterna och det stör min sömn såklart. LCHFKaffet/te däremot älskar jag. Min fråga är om jag undviker kolhydrater helt och bara får i mig fettet från kaffe och tekopparna ( ca 5 stora om dagen) räcker det för viknedgång tro? MVH Illamående Solveig