Gå till innehåll

Criollo

Medlem
  • Innehållsantal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

33 Bra

Om Criollo

  • Rank

  1. Känner också helt igen mig. Äter väl mer än en vanlig middag men inte mycket mer och sen orkar jag inte resa mig från bordet. Å andra sidan har jag sån enorm energi resten av dagen, får massor gjort. Tyvärr triggar fastan fram rejäla migränanfall så nu kan jag inte fortsätta, himla irriterande.
  2. Ser lite kul ut för tillfället, sne och vind i ansiktet. Har antagligen råkat ut för spottkörtelsten så nu sitter jag här och suger på en citron för att få igång salivproduktionen. Efter lite googling har jag lärt mig att detta är lättare att råka ut för vid muntorrhet så jag tänker att min periodiska fasta kan ha ett finger med i spelet. Brukar variera mellan 22:2 och 16:8 och tycker att jag kan bli torr i munnen även om jag kolkar i mig vatten. Andra med erfarenheter eller tips kring detta? Trivs med pf så jag vill helst inte sluta. Ska självklart tänka på att dricka mycket vatten men är som sagt osäker på om det hjälper.
  3. Ofta blir dipparna bättre av salt för mig. Annars tycker jag att dipparna blir färre om jag kör mejerifritt, smör är ok, gissar att det beror på bättre ketos. Sen är det en lite vanesak tycker jag, man lär sig att dippen går över och inte är farlig. Kan tillägga att jag inte tränar lika tungt som man ska enligt warrior, hoppar däremot över de extra små tillskotten man kan ta under dagen. I början kände jag mig oövervinnerlig men tyvärr har euforin lagt sig något;)
×
×
  • Skapa nytt...