Jump to content

Liza

Medlem
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Reputation

7 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jag tror också att det beror på att man samlar på sig mindre vätska när man äter enligt LCHF. Jag har använt en armstrumpa nästan dagligen sedan 2004 eftersom armen brukade svullna upp och jag hade ont i den. Nu föstår jag att det berodde på kosten..har inte använt strumpan sedan i våras (har ätit LCHF ca 7 månader). Jag sa till min man också att konstigt att ödemet har försvunnit, men fattade inte förrän ja läste Metamorfors inlägg ett det beror på LCHF..
 2. Samma här..jag fick lymfödem i armen efter en canceroperation samma år som du och nu har det försvunnit helt ! Har inte tänkt på att det försvunnit pga LCHF men nu när du säger det så är det ju naturligtvis så.. !
 3. Det finns ju lågkolhydrat öl också, Spendrups Bright, om man gillar öl. En burk på 50 ml innehåller ca 4 kolisar..
 4. Enligt ShapeUp har jag ätit ca 1000 kalorier per dag denna veckan..kanske för lite men jag har inte känt mig hungrig heller. Oftast äter jag bara frukost och middag och tar bara ett ägg eller en bit ost med fröknäcke vid lunchtid eller ingenting alls..beros på vad jag ätit till frukost..
 5. Jag räknar kalorier fast att jag äter LCHF, annars skulle jag småäta hela tiden. Det har ju alltid varit mitt problem att småäta trots att jag inte är hungrig, men sedan jag började skriva upp allt jag äter hos ShapeUp så har jag nästan slutat att småäta..äter 2-3 gånger om dan + ett mellanmål om jag känner mig hungrig på kvällen innan jag går och lägger mig..
 6. Tack för tipset..jag har ju undvikit frukt också men det är kanske bättre att äta ett äpple istället för godis..skall testa nästa gång jag blir sötsugen..
 7. Jag sover mycket bättre nu än förut och har också försökt att ta bort all stress från mitt liv..fick kärlkramp för 3 år sedan och gjorde en bypass operation så jag försöker undvika stress till varje pris. Jag är ute och promenerar minst en timme varje dag, ofta 2-3 timmar om det är fint väder. Jag tänkte också ta upp träningen nu igen fast jag tycker det är så tråkigt att träna på gym , mycket trevligare att gå ut och promenra..
 8. Jag äter Mr.Chipps fläsksvålar som jag köper hos Willys..dom innehåller 0 kolisar och 29 gr fett per 100 gr..dom är goda och mättande tycker jag..
 9. Jag blir sötsugen när jag har ätit och är mätt, aldrig när jag är hungrig eller ätit för lite. Förut blev jag sugen efter jag hade ätit potatis och pasta men sådan mat äter jag ju inte nu längre..
 10. Tack för svaret! Jag misstänker också att suget är psykiskt, min man köpte påskgodis hem och jag har letat efter LCHF recept på en god påsktårta, det var kanske det som triggade igång sötsuget..jag har ju aldrig varit speciellt sötsugen av mig. Jag har ca 10 kilo kvar att gå ner..jag skall testa dom där lakritspastillerna
 11. Jag har ätit enligt LCHF i ca 2 månader nu och det första jag märkte var att sötsuget försvann och jag var mätt och nöjd hela dagen. Men nu ca 1 vecka tillbaka så är jag ofta sötsugen..mer än vad jag var innan jag började med LCHF. Jag äter på samma sätt som förut fast kanske lite mindre..enligt ShapeUp äter jag ca 800-1000 kalorier per dag och ca 10-15 g kolhydrater per dag. Jag har gått ner ca 3 kilo och blodtrycket har sjunkit, jag mår bra av att äta på det här sättet..bara jag slapp sötsuget.. Idag hoppade jag över frukosten, drack bara kaffe med kokosolja i och åt vid 12-tiden ett ägg och fröbröd med brieost på. Åt middag klo 16.00, strömminglåda med vispgrädde och smör i..och sallad..blev så sötsugen efteråt så jag var tvungen och äta lite påskgodis ..det var faktiskt första gången jag äter sådant sedan jag började med LCHF.. Har ni andra fått tillbaka sötsuget efter en tid med LCHF eller är det bara jag som gör något fel..?
×
×
 • Create New...