Gå till innehåll

finemangskan

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om finemangskan

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1982-04-06

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jag pendlar mellan minus 10-12 kilo sen årsskiftet, min plan är att hamna nånstans runt 60. Så jag läser och inspireras. Har idag plussat 1.9 och känner att jag måste hitta tillbaka till mitt "happy place". Att läsa det du gjort tar mig en bit på väg! Tack. Och stort stort grattis!
 2. jag är inte panikhungrig, utan kan gå halvadan utan att vara hungrig. men dricker då gärna vatten eller te med grädde någon gång under förmiddagen så jag förlänger mättnadskänslan. Det känns som jag är mindre hungig på morgonen.
 3. 10 kilo sedan 1/1- 2013. första veckan gick jag ner 6,4, sen har jag gått upp å ner lite granna trots att jag ätit som första veckan. denna veckan slog det till å jag gick ner 4,3 kilo. så totalt 10 kg. får se om det fortsätter så eller om jag kmmer gå ner mer regelbundet..
 4. bacon och stekt ägg bacon korv (95%) stekt ägg 2 kokta ägg frökex med bregott och massa ost gårdagens matlåda grädde/turkisk youghurt (detta blir då dagens grädde dos) omelett med bacon eller champinjoner Just nu är jag arbetslös och äter oftast brunch,- lite matigare, då står jag mig fram till middagen som är på olika tider varje dag.
 5. Hej.. Jag gick in på din blogg, och alltså, vi är ganska lika du och jag, fast olika ändå. Känner igen mig i din presentation på bloggen. Jag har 60 kilo att gå ner (har gått ner 13 så totalt 73), jag har hela tiden sagt att jag ska äta mig ner i vikt, har varit viktväktare i 6 år, till o från, men började med LCHF för 30 dagar sedan. Jag försöker hitta min väg till vad som är rätt i det här "träsket". Jag har tur, min sambo äter samma som jag, men vi har ändå två olika resor, han vill gå ner 10 kg, jag 60.. Jag skulle gärna utbyta tankar och idéer med dig. om du har lust, hal
 6. Jag äter LCHF för att: Jag vill må bättre i min Psoriasis Artrit. Jag ville se om min mage mådde bättre utan kolhydrater. Jag vill gå ner i vikt. -Psoriasisen är bättre - Magen har inte krånglat alls på 27 dagar, till skillnad från varannan dag innan jag började med LCHF - Än så länge har jag gått ner 6,2 kg. 6,4 kg gick jag ner första veckan. Sedan dess pendlar jag lite men minskar cm per cm midjan! 1/1 började jag och sambon. Vi är oerhört nöjda å glada, och jag, som har väldigt många ilon att tappa, kämpar dagligen mot mitt huvud som är sötsuget. Första 2 veckorna gick jättebra,
×
×
 • Skapa nytt...