Gå till innehåll

Jack Frehley

Medlem
 • Innehållsantal

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jack Frehley

 • Rank

 1. ja, väldigt bra tips, just nu har jag desvärre inte tillgång till att laga mat själv, men jag skall flytta tämligen omgående, så jag får tillgång till ett riktigt kök. Då har jag förhoppningsvis samlat på mig recept och kunskap och kunna laga dessa goda maträtter! Angående att burk-mat innehåller kolhydrater, nej, jag tänkte kanske att burkmat ofta konserveras, och att det på något sätt gör att maten blir rik på kolhydrater, eller nja, jag har inte reflekterat speciellt över det, därför jag passade på att fråga, då jag hört någon nämna att "man skall undvika konservburksmat då de ofta inne
 2. Tack för tipsen! Alltså, antar att det är bakpulvret som utgör pizzadegen, men är det inte det som innehåller massa kolhydrater och kommer från något sädeslag? Har du något recept på LCHF bröd? Jag älskar nämligen bröd, och blev våldsamt glad när jag fick höra att det går att göra bröd utan kolhydrater
 3. Ja, omelett fungerar, det skall jag börja laga. Nej, äter tyvärr varken kyckling, fisk och skaldjur. Har hört rykten om att mat i konserv innehåller mycket kolhydrater per automatik, har du någon aning om det? Som du ser är jag något begränsad av vad jag kan äta.
 4. De senaste dagarna, när jag just vaknat, har jag känt stickningar i händerna, alltså att händerna varit lite bortdomnade. Går över efter bara några sekunder, men ändå. Har aldrig haft så förr. Har läst att om man känner stickningar i händerna kan det vara att man är på väg att få en stroke, men det verkar inte som om det har med detta att göra. Jag har äter medicin mot högt blodtryck och har nu normalt blodtryck, och har blivit diagnostiserad som diabetiker. Och äter nu medicin för det. Och jag tror mina blodsockervärden är under hyfsad kontroll nu. Men kan det ha med det at
 5. Nej, jag tänker inte ge upp, men jag måste börja någonstans. Det som jag kan tänka mig är nyttigt ur ett LCHF-perspektiv, och som jag gillar, så är det grönsaker, typ lök, tomat, gurka, salladsblad, majs, paprika. Annars gillar jag välstekta bacon, salami, hamburgare, (giillar i princip inget annat kött) ägg, tomatsoppa, svampsoppa (typ varma koppen) vita bönor i tomatsås. Falaffel, och Hummus, och caesar-, amerkansk-, och rhode island-dressingar. Eller, ja alla möjliga dressingar. och jag ÄLSKAR ost!!
 6. Jag småduttar inte, jag har nog skurit ner mitt kolhydratintag med 90% redan, nästan totalt lagt om mina kostvanor. Jag har i nuläget väldigt begränsat med kunskap om olika dieter, och befinner mig i en läroperiod. Just nu kan jag i princip inte komma på mycket som jag tycker är gott som är noll kolhydrater, men ju mer jag lär mig, desto mer kommer jag att kunna undvika dem. Jag tar det i steg, med mina kunskaper nu, om jag skulle köra strikt LCHF, så kan jag bara äta sallad, stekta ägg och bacon, och om jag kör den strikta dieten, kommer jag ge upp efter 2 dagar.
 7. Hur bakar man sådant? Hur mycket kolhydrater innehåller en sådan brödskiva??
 8. Kan inte äta enbart kött, att ta bort två av tre bröd är en stor uppoffring bara det. Jag försöker hitta ett sätt som fungerar för mig, utan att bli för drastisk. Åtminstone inte till en början. Om ett tag, när jag vant mig vid min nya livsstil, kanske jag kan bli ännu mer effektiv och duktig.
 9. Ok, om 41g kolhydrater med allt bröd, plus allt annat, då borde ett av bröden bli högst typ 13g kolhydrater. Det är tre brödskivor i en Big Mac. Goda nyheter för mig! Jag skippar som sagt topp- och mellanbrödet. Jo, jag har dragit ner drastiskt på kohydrater. Min doktor har sagt att jag drastiskt måste förändra min livsstil, har redan fått diabetes, och äter nu medicin för detta. Men detta är ett första steg för mig. HIttills har jag levt på pasta, pizza, mackor, hamburgermål, chips, coca cola och alkohol i 25 års tid, och har aldrig motionerat i hela mitt liv.
 10. Jag kan inte äta "bara" kött, måste ha "något till", så att skippa brödet helt blir svårt för mig, i alla fall nu, kanske kan försöka vänja mig helt utan så småningom Ok, tack, ja struntar i GI-mätningen!
 11. Tack, då ligger jag ungefär på totalt 60 kolhydrater, på en höft. Tack för infon!
 12. Har just börjat skära ner drastiskt på kolhydrater, och har nu kommit så långt att när jag exempelvis äter en big mac på macdonalds, tar jag bort två av tre bröd, men äter ändå en halva, hur mycket kolhydrater är den på? Alltså på ett ungefär? När jag äter en kebab, så äter jag också kebabbrödet till, och visst, det bästa vore att skippa brödet helt, men är inte redo att göra det just nu, Jag undrar, hur mycket kolhydrater kan kebabbrödet vara ungefär? Jag vet att det bästa är att skippa alla kolhydrater, men jag tar det stegvis. Har hittat vissa tabeller på nätet som säger att "GI
×
×
 • Skapa nytt...