Gå till innehåll

Henning

Medlem
 • Innehållsantal

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Henning

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Stockholm
 • Interests
  Parkour, hälsa, träning, mat, utvecklas

Senaste besökare till profilen

268 profilvisningar
 1. jo jag har också kikat på deras sida, ska kolla vilka affärer i Stockholm de levererar till. Tack för tipset
 2. Hej allesammans! Vart får ni tag på organ? Är dessa i så fall ekologiska? Vill verkligen börja inkludera organkött i min kost på grund av hur näringstäta de är. Tyvärr hittar jag inga från friska djur. Tips?
 3. Här är en summrering från länken nedan: ConclusionMost people today are very deficient in most of the fat soluble vitamins (A, D, E and K2) and would benefit greatly from the healthy dose that a couple of egg yolks a day can bring. In fact, egg yolks will keep the doctor away much more than the fructose-rich apples will. The cholesterol in them is also much needed, especially for children, menopausal women, elders or anybody with adrenal problems. On their parts, egg whites are not such a big deal and can even cause problems for some people. Appreciate that tasty super-food without guilt and d
 4. Ja om du vill undvika mjölkproteinerna och kolhydraterna i smör också så kan du ju koka och sila bort det och gör klarnat smör/Ghee. Finns också att köpa.
 5. Hej, jag bor i Stockholm och vill börja äta mer fetare delar på djur. Organ som hjärna har man aldrig ätit förut . Hursom, finns det någon som har någon bra återförsäljare eller annan erfarenhet, tips eller så kring vart man kan få tag på billigt och bra kött. Skriv det då gärna här under! Märgben från friska djur är jag också ytterst intresserad av!
 6. I sökan efter en naturlig och hälsosam kropp och livstil hittade jag paleo och LCHF i våras. I samband med kostombytet så fick jag däremot psoriasis, främst i hårbotten. Såhär i efterhand tror jag med stor säkerhet att jag hade det innan, men faktum kvarstår att det bröt ut och blev värre vid kostombytet. Idag har jag hållt på med LCHF sen i april 2012. I september ändrade jag om min kost och gjorde den striktare, med mål att bli av med psoriasisen (som tidigare jag rent av ignorerat). Utöver det som Antonius nämnt ovan fokuserar jag även på att bli mer basisk (syra-/bas-balans). Undviker
 7. För mycket äggvita kan vara ett problem på grund av ämnen, som är till för släppa igenom näring och sånt till cellkärnan, (äggulan) istället reagerar inom våra kroppar. Minns att jag läste något om det för ett tag sedan. Värt att kolla upp om du tycker det är intressant. Människor som vill bota sin läckande tarm brukar också undvika äggvita, vilket säger en hel del. Tänk så här tycker jag: i en naturlig kost så skulle man inte få tag i massa ägg varenda dag. Vem det som sa det minns jag inte, hippokrates kanske: "Allting är giftigt, det är dosen som avgör." Eller något i den stilen.
 8. Om din man har cancer borde du verkligen få han att minska på kolhydrat intaget. Socker göder cancer cellerna skulle man förenklat kunna säga. Kolla upp det.
×
×
 • Skapa nytt...