Automobilen

Medlem
 • Innehållsantal

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Automobilen

 • Rank

 • Födelsedag 1991-10-09

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Kalmar län
 1. Snyggt inlägg, inspirerande och självklart bra jobbat!
 2. Håller med TillMinus, ShapeUp är en jättrebra app om man vill hålla koll. Om du är träningsintresserad kan jag även rekommendera en app som enligt mig är toppen, man kan välja vilken muskel/muskelgrupp som man vill träna sedan visas jättemånga olika övningar, bilder och beskrivingar på hur dom ska utföras, kolla in appen JEFIT om du tycker det låter intressant.
 3. När jag kör på motorväg/motortrafikled håller jag oftast 80 km/h istället för 110-120 km/h, eftersom jag har en svag motor i min bil så kan jag spara runt 2,5-3 dl bensin per mil. Miljömedveten samt ekonomiskt kan man kalla det, men för att vara ärlig så gör jag det mest för att spara pengar. På 10 mil blir det 2,5-3 liter, det är cirka 4-5 mil längre jag kommer genom att köra i 80 km/h.
 4. Jag äter ju ärtor och morötter i princip varje dag till maten, skulle gissa på max 50 gram. Men om man jämför med hur jag åt för en vecka sen så är det ju extrem skillnad på kolhydratintaget, potatisen och framför allt pastan var i extrema mängder. Hur vet man hur pass kolhydratkänslig man är?
 5. Jag tänkte skjuta in en fråga eftersom att jag också är så att jag knappt äter grönsaker. Jag äter inte så många olika grönsaker, men av det som jag äter så gillar jag ärtor och morötter mest men efter att ha läst runt så verkar ärtor och morötter vara något som man helst ska hoppa över. För mig som i princip bara äter dom två grönsakerna, hur pass "förbjudet" är det egentligen? Skulle det vara hela världen om jag fortsätter äta dessa två grönsaker?
 6. Jag är ganska ny på LCHF men idag åt jag en av den godaste fiskrätten jag någonsin ätit. http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1551
 7. Jag är ny på LCHF och har också fått finnar men i nacken, men som flera skriver här så har det säkert med att kroppen ställer om sig så det försvinner nog snart
 8. Uttrycket "unna sig" har gått överstyr tycker jag, folk unnar sig massa för ingenting. Jag var hos en kompis under nyår 2012, vi började prata om utgifter. Då sa min kompis att han och hans flickvän endast köpte mat för 700-1000 kronor i månaden, sjävklart säger jag att det är helt omöjligt med tanke på att dom dricker läsk hela dagarna. För 2 personer som dricker 1-1,5 liter coca cola varje dag per person så är det helt omöjligt, då vill jag också lägga till att dom äter riktigt mycket godis samt chips + dipp. Vilket jag sa till honom och att pengarna lätt flyger i väg om man köper en pizza i månaden. Då har han garanterat spenderat dom där 1000 kronorna. Självklart svarar han att det räknas inte i som matpengar, för det är saker man "unnar sig". Jag avslutade med en mening som gick i stil med, ja då måste ni vara jävligt duktiga som "unnar" er saker hela tiden.
 9. För mig som inte är kaffedrickare, kom gärna med förslag på något man kan dricka på morgonen. Resten av dagen dricker jag vatten och ibland ett glas mjölk till maten men det är ju på morgonen jag vill ha något annat. Klart det går dricka vatten, men på morgonen smakar ju inte det något vidare. Skulle det funka med ett glas äppeldricka(?) (lättdricka), inte färdig utan sådan man spär ut med vatten.
 10. Kollar på datorn och lite smått på postkodmiljonären, väntar på att gladiatorerna ska börja