Jump to content

Eric

Medlem
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About Eric

 • Birthday 07/08/1988

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Malmö

Eric's Achievements

(2/7)

22

Reputation

 1. http://www.care2.com/greenliving/harvard-declares-dairy-not-part-of-healthy-diet.html Vad tror ni?
 2. Eric

  Kokosfett

  Så vad tror ni. Superfruit eller markatta?
 3. Eric

  Kokosfett

  Är denna bra? http://www.superfruit.com/extra-virgin-coconut-oil-450-ml--eu-eko-p-96-c-195.aspx Raw osv
 4. Hej Undrar vilket kokosfett som är bäst? Ska äta det för hälsan och använda i hårbotten. Ej steka i det. Hört att deodiserat är sämre? Ska det vara virgin tex markatta eller extra virgin tex cocosa? Hjälp uppskattas
 5. Hej, Jag äter ca 4 klyftor vitlök om dagen (kryddsmör) och jag har upptäckt att jag t.om själv blir lite illamående av hur mycket jag stinker av det, haha. Jag undrar om det finns något trick man kan använda för att undvika att lukta mer än nödvändigt? Då jag äter konstant fakir så äter jag VÄLDIGT mycket vitlök och det medför ju att jag stinker 24/7 vilket inte är så trevligt. Känns som att folk inte uppskattar att man luktar vitlök?
 6. Tänkte bara meddela att jag nu börjat med LCHF igen, i Måndags började jag. Vågen visade idag på -2.4 kg. Förstår ju också att det är vatten men känns ändå bra att det redan pekar åt rätt håll. Äter två gånger om dagen, ca 120g kött och 110g kryddsmör varje måltid.
 7. Prova att dricka lite kaffe i början istället, för att minska koffeinabstinensen.
 8. Drick ett riktigt stort glas vatten innan du dricker Pepsi. Det fungerar för mig. Är jag inte törstig vill jag liksom inte ha läsk.
 9. Ja, precis. Ostrullar och makadamianötter kan man ju äta, och det är ju gott tycker jag
 10. Ja, jag får väl helt "enkelt" inse att jag inte bara kan hålla det till en gång, eller en dag... Inte på en lång tid framöver i alla fall. Idag blir det hamburgare med Frisco-bröd, sen kör vi imorgon eller på Måndag senast! Taggad nu!
 11. Som andra redan skrivit 0,5-1kg per vecka är bra. Mer ska man nog helst inte gå ner per vecka. Äter du inga grönsaker så bör du nog äta ägg/lever etc eller ta vitamintillskott. Gärna magnesium/kalcium också, det tog bort de kramper jag fick av fakir.
 12. Ja, jag är verkligen sockermissbrukare, blir processerad mat dagligen, snabbmat, godis, läsk och alkohol (sistnämnda dock inte dagligen) så det är fruktansvärt för mig att ställa om kroppen till LCHF. Men det ska gå! Kött och smör klarar jag mig fint på, åt det i ca 2 månader och det gick bra, förlorade väl ca 12 kg den gången, men det var innan jul sen sprack det "bara en dag" haha, här sitter man snart 3 månader senare.. att man aldrig lär sig...
 13. Hej allihop, Nu är jag förbannat trött på att hela tiden pendla mellan LCHF, VV, hetsätning utan gränser så nu är det dags att ta tag i detta en gång för alla och bli smal och frisk. Nu räcker det helt enkelt! På Måndag börjar jag. Senast. Men jag undrar, ponera att jag äter ca 250g kött om dagen, till detta 200g smör om dagen. Detta blir så som jag förstår en riktigt bra "Skaldeman ratio" och jag kan leva efter det. Jag har räknat på det och jag får det till ca 1800kalorier om dagen. Till frågan - kan jag äta "för mycket" fett, så att kroppen inte gör sig av med kroppsfett, trots att jag ligger på ett kaloriunderskott? Och i så fall, är detta för mycket? Jag är man, 185 cm, väger ca 119 kg. Tips och råd om detta eller vad som helst annat jag kan behöva veta uppskattas enormt!! Är fruktansvärt trött på att vara överviktig nu.
×
×
 • Create New...