Jump to content

robinL

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

robinL's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

  1. Okej, har läst något liknande men tycker det är svårt att hitta bra information och studier som gjorts på den typen av träning. Och tack för ett snabbt svar.
  2. Jag skulle gissa att det är en övergångsfas som många andra skriver. Vet inte den vetenskapliga förklaringen men har själv haft väldigt svår acne när jag var yngre, främst på ryggen, axlar och rumpa. När jag började med LCFH och när jag varit slarvig nån gång under åren och man går tillbaka så reagerar min kropp med halsbränna men framförallt lite återkommande acne främst på ryggen och rumpan. Detta håller dock bara i sig i en vecka eller två sen blir det bra och inte bara bra, det blir bättre än tidigare. Så nu mera har jag nästan ingen acne, bara massa "ärr". Hoppas mitt svar var till någon hjälpte och lycka till.
  3. Jag 25 år och har följt LCHF i ca 7 år, har alltid tränat mycket allt från fotboll och handboll till lite styrketräning. Nu senaste 15 månaderna har jag på riktigt tagit tag i styrke träningen och fått riktigt bra och snabba resultat på LCHF. Det jag dock har börjat lägga märket till är att när jag ökar mitt dagliga kolhydrats intag (från ca 35g/dag till 150g/dag) så presterar jag bättre i gymmet. Explosiviteten ökar och får ett bättre tryck i musklerna än om jag håller mig på strikt LCHF. När jag pysslade mer med konditions sporter som fotboll och handboll så var LCHF underbart och bättre för mina resultat. Sedan jag bara gått över till styrketräning blir mina resultat som sagt lite sämre på strikt LCHF. Undrar om du vet av några studier som har gjort på personer som pysslar med lite mera explosiva sporter som powerlifting & bodybuilding m.m ??? Synpunkter & tankar om detta. Förklaringen till detta, gissar att det inte bara är placebo de jag upplever ?!?
×
×
  • Create New...