Jump to content

Lotta_B

Medlem
 • Posts

  203
 • Joined

 • Last visited

About Lotta_B

 • Birthday April 14

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Malmö
 • Interests
  Strongman, tyngd- och styrkelyft.

Recent Profile Visitors

601 profile views

Lotta_B's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

230

Reputation

 1. Jag hittade länken till den jag använde: http://www.phlaunt.com/diabetes/DietMakeupCalc.php
 2. Lotta_B

  Cancer

  Instämmer med föregående: ös ut allt du kan och vill ?
 3. Ja, det är på tok för lite för att ens driva dina organ. Leta upp en bra BMR-kalkylator där du kan lägga in mängden fett, protein, kolhydrater som du önskar inta per dag. Jag hittar inte den som jag själv brukade använda och trivdes med, men det är i vilket fall en smaksak.
 4. Jag ser mig knappast som "mindre vältränad" Om resultatet av träning står still så finns det all anledning att testa ett annat upplägg, t.ex. RPT. TS vill bli vältränad med definierade muskler och då är det bättre att fokusera på det (tillsammans med LCHF och gärna strikt sådan) och inte vad vågen visar. För TS del så hade jag dragit ner på slutat med energikrävande aktiviteter som cykel och löpning. Fokus på promenader, men framför allt styrketräning och att köra ett annat upplägg ett tag, om det så innebär att lyfta och bära tunga stenar och stockar (vilket är alldeles utmärkt träning ) i stället för att stå på gymmet.
 5. Mitt huvudsyfte med inlägget var snarare att träna enl. RPT
 6. Jag testade LeanGains för ett antal år sedan för skojs skull. Det är ett väldigt lyckat träningsupplägg med RPT (Reverse Pyramid Training). Kostmässigt körde jag strikt LCHF, men med något av hans kostupplägg i övrigt (periodisk fasta samt BMR-uträkning). Jag ökade i styrka, tappade fett och hade energi i kroppen.
 7. Lotta_B

  Cancer

  Inget mer att tillägga utöver de råd och tips som du redan har fått, men vill skicka en styrkekram till dig ?
 8. De ser åt vilket håll vindarna vänder, men behöver även behålla sin återkommande klientel ? En vän menar t.ex. att Viktväktarna faktisk fungerar, eftersom hon går ner varje gång hon börjar med det ... (Hon jobbar ständigt med att gå ner i vikt och är aldrig nöjd egentligen.)
 9. Det hände mig i början (jag passerade 10-årsjubileet för några dagar sedan :D). Min chef frågade lite försynt om det var något problem som låg bakom (om jag t.ex. inte trivdes med de andra eller om någon hade betett sig illa mot mig), men accepterade när jag förklarade att jag inte är hungrig vid lunchtid. Sedan var det en massa andra gliringar f.ö. från kollegorna (inte från chefen). Det är bara du som kan avgöra vad som är bäst för dig och skulle vi ständigt vara andra till lags så skulle vi mula in kakor, godis och glass i tid och otid. Instämmer i det som både Rolle och Effie skriver. Stå på dig!
 10. Ostchipsen (snarare ostknappar) som du kan köpa är supergoda, men dyra. I alla fall av märket Grok.
 11. Denna helg så blir det träning på söndag (27/5) i stället för på lördag. Kl 11–12.30 och vi träffas i ljusgården på Stadion.
 12. Uppehåll? Kanske vi kan lägga in fler dragkampspass? Vilken dag skulle kunna fungera för dig? Jag tränar gärna oftare och fungerar det för de andra så är det bara positivt
 13. Kul! Vi tränar på onsdagar (18-19.30) och lördagar (11-12.30). I morgon kommer vi dock att träna redan kl 9.15 med anledning av Lundakarnevalen. Jag tar med kaffe Du är varmt välkommen! Vi samlas i ljusgården som ligger i anslutning till (gamla) Stadion (mitt emot MFF-shoppen) strax innan träning. För den som är på FB så finns vi här och vanlig webb MalmöDK.
 14. Efter ett antal år med en träningslust som inte kommit igång riktigt, så har jag nu hittat till dragkampens fantastiska värld! Sanningen är att klubben i Malmö var så gott som död när jag kontaktade dem. Nu är vi några som är igång och har superkul på passen. Vi är taggade och går in för träningen, men framför allt så har vi grymt roligt tillsammans. Vad jag nu undrar är om det finns någon i Malmö med omnejd som är sugen på att komma och testa ett pass Vi håller till vid Stadion (den gamla och egentligen den enda).
×
×
 • Create New...