Gå till innehåll

Esther

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Esther

 • Rank
  Nyanländ
 1. Hej! Min mamma har problem med högt blodtryck. För fyra år sedan började hon med lchf och gick ner ca 10 kg i vikt. Med tiden har hon och pappa "fuskat" en hel del och det slinker nog ner både ett och annat som inte är så bra för kroppen. För en tid sedan (1-2år kanske) fick hon problem med blodtrycket, pulsen är hög och hon har känt obehag varför hon uppsökte sin vårdcentral. Där har hon tagit flera prover och innan hon började med blodtryckssänkande medicin så började hon att motionera tre gånger per vecka. Tyvärr ville inte läkaren vänta med medicinering i väntan på effekt från de nya
 2. Jag är gravid i v 20 och äter en liberal lchf-kost. När jag äter extra d-vitamin har jag upplevt att jag får svårt att somna för natten. Det känns ungefär som att jag blir "skenpigg". Kroppen är trött och jag blir illamående men sömnigheten uteblir. Någon annan som upplever att den blir för pigg av d-vitamin?
 3. Sen jag började med lchf dricker jag mindre och kissar därmed färre gånger per dag. Om jag "fuskar" och äter kolhydrater märker jag direkt skillnad. Är gravid med mitt andra barn och behöver inte gå upp på natten och kissa, till skillnad mot förra graviditeten då jag var uppe och kissade i tid och otid.
×
×
 • Skapa nytt...