Jump to content

Flamman

Medlem
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Flamman last won the day on February 28 2013

Flamman had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hyltebruk

Flamman's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

72

Reputation

 1. Tack, känner mig med ens väldigt glad!
 2. Min första tanke var att en anledning till att jag älskar mitt nuvarande jobb är att jag ständigt har många bollar i luften. Men efter att ha tänkt lite till har jag kommit fram till att jag oftast bara har en boll i luften i taget, men många bollar att skifta emellan och bytena kan både gå snabbt och ske ofta. Jag trivs väldigt bra med att ha det så just på jobbet, men jag kan inte se någon situation i privatlivet där det skulle passa. Vill absolut inte stressa och bli störd med maten, varken när jag lagar eller äter. Förstår inte hur folk kan lyssna på ljudböcker samtidigt som de kör bil.
 3. Det här hade kunnat vara min unge. Första gången hon fick gnaga ett köttben såg hon ut som att det var det naturligaste i världen, fast hon aldrig hade sett någon göra det tidigare. Nu vill hon ha resterna av våra avgnagda ben, det går alltid att gnaga lite till. Vi har alltid varit noga med att påpeka att kött kommer från djur, vi diskuterar vilka djur vi brukar äta. Hon tycker att det är viktigt att vi är snälla mot djuren, men har samtidigt accepterat att vi måste döda djur för att få kött. Jag visade min man den här tråden, hans reaktion var: oj, jag har nog inte ätit ordentligt idag, jag hämtar en kotlett! (rester från grillningen igår)
 4. Grattis! Jag är säker på att du kommer tappa fler kg av bara farten.
 5. Jag äter procentuellt sett mer kött nu än innan, om man ser till fördelningen på tallriken. Detta är nog mycket beroende på att kött inte var lika gott när jag var fettskrämd. Observera procentuellt. Portionerna är mindre nu, så mängden kött har inte ändats. Att vi i Sverige slaktar mer nu misstänker (och hoppas) jag beror på att fler och fler föredrar svenskt kött, framför extrembilligt utländskt kött av tveksam kvalité. Inte för att allt svenskt kött är toppen, men det i varje fall på rätt väg. Jag skulle gärna äta enbart närproducerat, gräsbetat kött, men det tillåter inte riktigt plånboken.
 6. Istället för att komma ut och börja springa blev jag däckade av pollen. Jag blir lika förvånad varje vår.
 7. Kala fläckar är inte kul, har själv varit med om det i ett par omgångar. För mig har håret alltid kommit tillbaks så småningom, men det har tagit upp till ett år. I mitt fall har jag alltid haft något kraftigt stressframkallande ett par månader innan, massuppsägningar på jobbet och annan skit. Vad jag vet finns det inget som hjälper lokalt på fläcken, men jag tror absolut att bra mat och allmänt välbefinnande hjälper.
 8. Varför vill du använda en produkt som du inte vet något om? Ta reda på fakta först, och avgör därefter om du vill använda den eller inte.
 9. Känner att det saknas en författare här, en som skrev sci-fi redan på 1800-talet: Jules Verne
 10. Har varit barfota eller gått i mina Bikila hela dagen igår och idag. Det är så skönt att det är väder för dem igen, ryggen mår så bra. Nu har jag verkligen varit uppmärksam på hur jag går, och det är precis som jag hade för mig, det är bara när jag går fort det blir knasigt. Nu när jag är medveten om det på ett annat sätt, och jag lyssnar på kroppen på ett annat sätt, så går jag så mycket mjukare. Tänk att det skulle ta flera år med fivefingers innan jag fattade det. På jobbet har jag fått diverse konstiga blickar och nyfikna frågor, de är många som aldrig har sett så konstiga skor tidigare. Så nu är jag den där nya tjejen som äter konstigt och har konstiga skor. De skulle bara veta att jag aldrig använder schampo... :-)
 11. Hjälp, så långt orkar jag inte gå. Jag får nog hålla tyst från och med nu...
 12. Hade jag läst det här för ett halvår sedan så hade jag tänkt: so what? Ibland går man upp, ibland går man ner. Nu är reaktionen en helt annan. Det ÄR roligt att analysera vad som händer med kroppen vid olika tillfällen, ta lärdom av det, och gå vidare som en visare människa.
 13. Jag kokar blomkålen i grädde, sen mixar jag allt med stavmixern och blandar i en rejäl klick Philadelphia.
 14. Den blåvalskänslan är bra att hålla i huvudet när någon försöker vara snäll och säger något i stil med att en bulle kan du väl unna dig. Jag kan unna mig att inte få magknip, svullna upp och nästan känna mig bakfull dagen efter.
 15. Jag som alltid har trott att det är de religiösa som tror, och vi andra som vet. Nu vet jag inte vad jag ska tro.
×
×
 • Create New...