Xtra lchf

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Xtra lchf

 • Rank

 1. Tack för alla svar!!! Jag ska läsa dem flera gånger till håller helt med och ska jobba vidare med grundproblemen med hjälp av er! Återkommer hur det går idag har det gått bra! Lite mat ångest men inte som igår...
 2. När allt går fel, jag vet hur man ska äta hur man ska träna men så fort livet blir det minsta kurvigt eller sömnen svajar så släpps alla hämningar godis, bullar ja you name it alla kolhydrater finns nu i magen. Och så blir det varje gång. Det är ju sååå synd om mig så jag borde få äta??? Har nyligen gått ner ca 10kg men har nu okändvikt ¦( någon som har haft samma problem men lyckats sig ur denna destruktiva trend? Vill då gärna få dina bästa tipps. Ska försöka ta mig samman i morgon, måndag en bra dag att börja sitt nya liv! (Försök 209...)
 3. Har kört med kokosfett mot magen, är lite nyfiken kan ni ge ex på måltider med 80% fett?, behöver nog öka mitt...
 4. Hej, hade också problem de första dagarna men om jag dricker vatten, kaffe och minst 3msk kokosolja varje dag så funkar magen perfekt :-)
 5. Har själv stått stilla länge men mätte mig nu och minus 3 cm runt höften och minus 0,6kg allt tack vare periodisk fasta och lchf så mitt tipps är att du kikar på periodisk fasta i detta forum.
 6. Låter tufft! lycka till med lchf
 7. Började med pf i går och har som mål att tappa 4kg, har kört lchf någon månad men tror att pf kan hjälpa med att få slut på småätande. Känns mycket bra nu efter 1dag hur förändras det efter några v? Kul att läsa era inlägg och nu kör vi!!
 8. Är mycket mer kh i jordnötssmör runt 15 per 100g i de osötade men bara 3,5 per 100g i mandelsmör :-)
 9. Ma rkatts kokosolja med lika mycket markattas mandelsmör, gott!! Har blivit min räddning för att få i mig kokosfett och de funkar super bra mot sötsug :-)
 10. Jag har nu lyckats gå ner från 70 kilo till 61 med xtravaganza soppor och lchf. Har nu 5 kvar till idealvikten som jag trivs med. Har kört lchf tidigare men då med mindre fett och mer proteiner än jag gör nu och det fick min vikt på plats. Men slutade med lchf när jag blev gravid. Nu har jag känt sötsug trotts att nu ätit lchf i 2v. Åt vlc soppor innan. Någon annan som har testat samma och hur lång tid satt sötsuget kvar? Äter mycket fett så tror inte det beror på de. Har även slutat med nötter och håller låga mejeri mängder.
 11. Min resa, från xtravaganza till lchf, 5 kilo kvar.