Jump to content

modestykimberly

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

modestykimberly's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

3

Reputation

 1. Jag har inte läst så mycket om kostens påverkan, även om jag tror stenhårt att lchf is the way to go. Kan däremot, även om det inte var det som efterfrågades, tipsa om akupunktur som har hjälpt en vän till mig jättemycket.
 2. Hej! Jag leder både vattengymnastik ochvåtväst, och brukar alltid rekommendera det till människor med övervikt, artros, äldre, folk som inte tränat så mycket tidigare, eller ja...egentligen till alla Tycker det är en himla bra träning då man själv bestämmer hur tungt man vill att det ska vara. Iallfall. Jag tycker det är fantastiskt kul att hålla i passen, och vill såklart att mina deltagare ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Så jag tänkte fråga: Tränar ni någon form av vattenträning? Vad och varför? Vad tycker ni om det? Och så undrar jag om ni vill tipsa om den övningen/de övningarna ni tycker är allra bäst? Allt gott
 3. ! Melliz, jag är definitivt med på det! har tänkt tanken själv månger. Älskar att baka, och det är synd att gå miste om det bara för man äter lchf!
 4. Hej! Eftersom jag är ny inom lchf och om en vecka ska ut på min första resa sen jag började äta såhär tänkte jag be er om era bästa tips! Flygplansmat? Vad ska man undvika osv. Ska till egypten, och vad jag vet är jag den enda i sällskapet som äter lchf. Är supernervös för att beställa mat på resturang osv... En vanlig dag för mig här hemma ser ut såhär; Frukost - kaffe med ca 30 g smör Lunch ; mindre portion middagsmat tex kycklinggryta gjord på grädde och lite grönsaker Middag ; köttfärs med coleslaw Samt några ägg hit eller dit vid behov, och eftersom jag inte är superstrikt blir det ofta någon mörk chokladbit på kvällen. Tacksam för hjälp!
 5. Sweet coffe bar i brunnsparken( mitt emot shock) har gjort att man kan välja mellan lchf/gi/vanlig bas till lunchen. Himla god coleslaw med fetaostfylld kyckling och sallad med olja på.
×
×
 • Create New...