Besika

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Besika

 • Rank
  Nyanländ
 1. Jag har fått mer energi, bättre sömn, mindre värk i mina leder utan brosk och kunnat sluta med 6 olika mediciner, däribland kortison.
 2. Jag har ätit LCHF sedan 2007 men ändå inte lyckats förbättra min hälsa så som jag önskat (artrit). Jag har tagit naturliga kosttillskott med mineraler och vitaminer, Omega 3 och D-vitamin. När jag hittade info om StemRenu blev jag väldigt intresserad. Det är fertiliserade hönsägg och innehåller samma slags ämnen som finns i moderkakan, men som vi förlorar tillgången på när navelstränen klipps. Jag har fått helt fantastiska hälsoresultat med den produkten.
 3. Hej, min mor som är 70 år och har ätit LCHF i snart 6 år har 9 i totalkolesterol. Innan vi lärde oss mycket om kolesterol tack vare Ravnskov och dig Doc, prövade hon att äta statiner men mådde så dåligt av dem att hon slutade. Hon var tvungen att sova två timmar varje eftermiddag, var helt kraftlös. Fördelningen av kolesterolet är bra, så vi är inte alls rädda över det "höga" värdet. Hon har en arbetsskada i ryggen som ibland ger en hemsk smärta i bröstet. För att vara på den säkra sidan att det verkligen är ryggen som ger denna smärta och inte kärlkramp eller annan hjärtsjukdom, har hon gjort ett arbets-ekg, som visade små förändringar. Nu ska detta följas upp med arbets-ekg och hjärtscintigrafi. Inför denna undersökning ska hon äta trombyl, betablockerare, och så klart statiner. Är det viktigt att äta statiner inför denna undersökning? Det är bara tal om kanske 2 veckor, men hon tycker inte det känns kul att äta dem ändå... Tacksam för input om detta! Mvh Besika