Gå till innehåll

Sifre

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Sifre

  1. Glada nyheter. Min avföring har fått sin rätta färg igen. Jag brukar till frukost alltid äta 1 ägg, turkisk yoghurt, grädde och linfrön. Har alltid ätit hela linfrön, men den senaste veckan så testade jag krossade linfrön istället. Har tänkt på vad det är jag har ändrat i min kost den senaste tiden och kom då på linfröna, kom även på att jag har läst någon gång att krossade linfrön inte är så nyttiga. Slutade därför med dem och efter två dagar var allt bra igen. Vet ej om det var de krossade linfröna som låg bakom det hela, men det åter står ju att se.
  2. Jag har faktiskt de senaste dagarna ätit mer färsk bladspenat och vanlig isbergssallad. Kan det vara problemet? Jag har annars inga besvär med magen. Jag dricker inget vin heller.
  3. Hej. Jag har kört med LCHF i över ett år och har mått väldigt bra av det. Visst så har man fuskat ibland med lite chips och fika, men inte mycket. Men i förrgår efter att ha gjort nummer 2 på toa, så märkte jag att min avföring var grön. Har även sett att ibland så ser den lite grå ut. Har aldrig varit med om detta innan. Har läst mycket om det och det står ganska ofta att det beror på den kost man äter. Har detta drabbat någon mer? Är det farlig? Vad kan jag göra för att få tillbaka den naturliga bruna färgen? Vad bör jag undvika att äta för att bli av med detta problem? Tack fö
×
×
  • Skapa nytt...