Jorm

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jorm

 • Rank
  Nyanländ
 1. Jorm

  ProteinPulver

  Okej, tack allihopa för alla goda svar!
 2. Jorm

  ProteinPulver

  Okej, Är det bra att träna även fast man har träningsverk bara man ser till att äta och sova också? Jag måste på något sätt få muskler och starkare kropp på 4-5 månander, några tips?
 3. Jorm

  ProteinPulver

  Okej, men hur ofta är det rätt att träna då? Ska man äta eller ta pulvret före eller efter träningen eller både och? 1 dl efter varje träning är väl ingen risk?
 4. Jorm

  ProteinPulver

  Ok, men det gör väl inget sämre med att ta pulver efter varje träning? Svårt att äta rätt mat när man bor hos föräldrarna och dom gör billig mat. Vad är deffad då? Kan jag få för mycket proteinpulver?
 5. Jorm

  ProteinPulver

  Jag äter inte så bra kost men äter inte mycket pizza, hamburgare godis och chips. Tänker på vad jag äter men det jag är ute efter är att bygga muskler i hela kroppen, få starkare ben och starkare armar, mage, rygg (Hela kroppen) Jag tränar mycket för att jag vill få en snygg och stark kropp på en kortare period. Jag tillhör inte eliten inom bodybuilding, vill bara bli starkare och mer uthållig. Hur ofta ska jag träna och hur mycket pulver ska jag ta till varje träning?
 6. Jorm

  ProteinPulver

  Hej, jag är 18 år, 1,80 cm lång och väger 80 kilo, tränar både kondition och styrka i hela kroppen 3-5 gånger i veckan. Jag har köpt Star Nutrition Gainer Pro proteinpulver. Jag undrar hur mycket pulver behöver jag efter varje tränings tillfälle? Gör det någon skillnad om jag blandar med mjölk eller vatten? Hur mycket mjölk eller vatten ska jag blanda med pulveret? Kan jag få för mycket pulver och vad händer i så fall? Jag är väldigt tacksam om jag får svar på dessa frågor Haré gött och träna hårt!