Gå till innehåll

jessicat

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om jessicat

 • Rank
  Nyanländ
 1. Jag körde Xtravaganza i två omgångar. Längsta perioden på bara pulver var 13 veckor. Efter det fick jag gallsten eftersom gallan "inte använts" på så länge. Det är väl egentligen det som är det tråkiga med en övergång till en fetare diet. Men jag fick höra att det var ovanligt.
 2. Se upp bara så du inte har fått gallsten under tiden du har kört pulver. Jag gick på pulver i 13 veckor och fick lida ett år efter det med gallstensanfall ca 3 ggr i veckan. Men man tvingar ut stenarna (det gör visserligen ont) med allt fett man äter på LCHF så bara de inte fastnar så löser det sig så småningom utan operation.
 3. Jag svarade för fort. Beklagar mitt förhastade inlägg!
 4. Magsår beror ju på en bakterie. Så en enkel antibiotikakur ska lösa det problemet.
 5. Jag tar D-vitaminer och Omega-3 i samband med middagen. Magnesium innan sänggående.
 6. Jag har hållit på med LCHF i två år efter att ha bantat otroligt många gånger och gått upp ännu mer i vikt efteråt. Mitt problem var att jag aldrig blev nöjd. Ville alltid ha något att tugga på - hela tiden. Efter att börjat med LCHF gick jag upp kanske 10kg i början och sen stabiliserades vikten. Det är inte förrän nu de senaste veckorna som jag har börjat gå ner i vikt! Anna Hallén har inspirerat mig mycket. Hon lärde mig att slappna av. Det är okej. Det här är en livslång grej. Det är ok om det tar tid, för jag vill ju må bra. Och nu mår jag bra! Visst har jag slarvat vid jul och "unnat" m
 7. Jag dricker kaffe med grädde direkt när jag kommer till jobbet, och gör en äggröra i mikron vid 9-frukosten: 2 ägg och vispa med en skvätt grädde direkt i tallriken. Kör ca 2min i mikron. Rör om efter halva tiden. Salta efteråt! På helgerna lägger jag i en stor klick smör också. Supermumsigt och håller mig lagom mätt till lunch.
×
×
 • Skapa nytt...