Jump to content

Hultberg

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hultberg

 1. Jag kan förstå att vissa människor kan tycka att det är bäst att medicinera, men det är så vi har blivit programmerade att tänka så de säljer mer mediciner. Jag anser att det är bättre att kroppen själv får läka ut och stärka sig själv, det är ju trots allt så kroppen är designad. Givetvis inte när det gäller allt men om jag får välja mellan kemikalier i ett piller eller äta mat som främjar hälsa, när det är upp till mig att välja, tar jag den naturliga vägen.
 2. Så dina symptom minskade med tiden? Jag har läst att omega 3 ska minska risken för inflammation och tänkte köra på fisk ett par veckor och se vad som händer. Jag har blivit rekommenderad omeprazol men jag vill undvika mediciner i så hög utsträckning som möjligt. Hur är ditt vätsleintag? Jag har också läst att man kan få samma effekt som medicin genom att dricka mycket och således späda ut magsyran.
 3. Alla magsår är inte bakterieorsakade, har inte varit på gastroskopi men Som jag skrev tidigare så anser jag att mediciner är sista utvägen då antibiotika kan orsaka hormonobalans, candida och andra komplikationer.
 4. Äter laktosfritt, glömde skriva det, sällan eller aldrig stekt mat och gärna grönsaker men jag får ändå ont i magen. Häromdagen åt jag kokt fisk med smör och sallad, ont i magen!! Starkt var det inte heller. Sover gör jag åtta solida timmar om natten och kaffe bara på morgonen. Men kaffet får jag aldrig ont i magen av, dock kosten.
 5. Jag har börjat äta mer strikt lchf på grund av att jag inte lyckas skifta vikt trots träning och kaloristrypning. Funkar helt ok men jag får hemskt ont i magen, har haft ett magsår ganska länge som kommer och går. Är det något jag ska tänka på när jag äter lågkolhydtatskost? Mer vatten? Mindre fett? Hur ska jag hålla magsåret i schack och samtidigt gå ner i vikt? Jag vill inte leva på mediciner för det behandlar bara symptomet och inte själva orsaken!
×
×
 • Create New...