Jump to content

Pia

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Pia's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

 1. Jag har också fått gallblåsan borttagen (i onödan?) för ca 15 år sen. Äter LCHF sedan snart 4 år och det går bra... morgonbestyren SCHWOOOOSCH och så är det klart Ja, jag vet ju inte hur andra människor har det men för min del funkar det bra!
 2. Jag har tittat och lyssnat mycket på Sean Croxton på Underground Wellness. Men Kostdoktorn, Annika Dahlqvist, Anna Halle´n förstås... och till alla "nyintresserade" länkar jag intervjun med Skaldeman.
 3. Pia

  Fluor bra?

  Dolomitkalkpulver, bakpulver, salt ibland, eltandborste! Oilpulling ett par gånger i veckan - man tar en tsk kokosolja i munnen och håller kvar det i 20 minuter, spotta ut i soporna, inte i vasken. Jag fick stort beröm av tandläkaren senast, men oj vad häpen han blev när jag berättade att jag inte använt tandkräm på 2 år!
 4. Jag undrar om någon här har erfarenhet av LCHF och funktionshinder, särskilt tetraplegiker! Diabetes och övervikt dessutom och dålig tarmfunktion m.m. som följd av förlamningen. Hög skada, C 5-6 sedan drygt 20 år.
 5. Jag har haft ett evigt elände med mensen sedan 13 års ålder (utom under 5 graviditeter). PMS, rikliga, långvariga, smärtsamma och oregelbundna blödningar. Har prövat allt som finns tror jag av piller och spiraler. Vid 52 års ålder slutade jag med allt, hade mens oavbrutet i ett halvt år, sedan verkade det som om jag skulle ha kommit i menopaus ett tag... vid 53 började jag med LCHF och hör och häpna: mensen kom igen, regelbunden och äntligen normal! Nu är jag 56 år och intervallerna har förlängts till 6 veckor. Fast nu skulle jag ju gärna slippa detta snart... men lite kul är det få uppleva normal menstruation äntligen
×
×
 • Create New...