Gå till innehåll

Renate

Medlem
 • Innehållsantal

  29
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om Renate

 • Rank

 1. Renate

  Gardasil

  Tack så jättemycket för länken! Verkligen skrämmande läsning..
 2. Renate

  Gardasil

  Tack Syster!
 3. Renate

  Gardasil

  Tack Pingo för svaret! Ja precis, om man tittar på nätet, så blir man tveksam och jag var ju redan tveksam sedan tidigare vaccinationskampanjer, så det är inte lätt. Sen det där med "hittapåvaccin" som du skriver, kan man ju diskutera. Ibland undrar jag om det inte är så att "vissa" vill tjäna stora pengar och då hittar man på/påstår man att alla bara måste ha det. Tror inte fullt ut på detta, titta bara på kostrekommendationerna, vilka vi ju här på forumet i alla fall, är överens om är helt galna. Vem kan hitta på t ex att diabetiker bör äta en massa kolhydrater, men inget fett? Samma personer kanske som nu rekommenderar Gardasil, vad vet jag!
 4. Renate

  Gardasil

  Tack snälla för svaret! Ja det där med magkänsla är väl det som jag får ta till. Den känslan "räddade" mig/oss sist när det var vaccineringshysteri.
 5. Renate

  Gardasil

  Känner mig lite osäker på om jag kan ta upp frågan här eller ej, men jag chansar på att det är ok. Allt hänger ju ihop, bra och nyttig mat för kroppen (LCHF), så lite tillsatser och E-nummer som möjligt osv. Tror det är superviktigt att bygga upp ett starkt immunförsvar. Jag tänker även i termerna, så lite mediciner som möjligt om möjligt. Därför så har jag nu hamnat i en besvärlig situation av beslutsångest. Dottern, 12 år, erbjuds nu vaccinet Gardasil och jag vill verkligen inte ge henne det egentligen, men känner "pressen", så att säga. Alla kompisar har och ska ta sprutorna. Ingen i familjen tog Svininfluensavaccinet, då det så starkt rekommenderades och vi är glada för detta idag, med facit i hand. Någon som vill dela med sig av sina tankar och åsikter om detta?
×
×
 • Skapa nytt...