Jump to content

Snakebiite

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Snakebiite's Achievements

(2/7)

0

Reputation

 1. Den har satt igång nu =) Nu hoppas jag bara att den kommer utav sig själv i nästa cykel, dock har jag fuskat lite nu när jag legat på sjukhuset och blivit opererad och så men hoppas att det inte ska störa för mycket =)
 2. Det är härligt, hoppas i alla fall att den kommer, min medicinerade har inte kommit änu... *suck* väntat i 6 dagar nu... Men den kommer väl någon gång =) Det är ju skönt att lära känns sin kropp på så sätt att man kan läsa av den, lite lättare då än att bara vakna upp med mens en vacker dag, bättre att bli lite förvarnad =)
 3. Vi får hoppas det, hur går det för dig då fått någon mens änu?
 4. Jag hoppas på + haha fast vilka bra effekter d vitaminen än ger så är de ju jättebra =)
 5. Ingen aning hur bra D-vitamin funkar fast jag vart bort på hälsokostbutiken i förra veckan och införskaffade mig D-vitamin jag med hoppas på resultat =)
 6. Jag tror absolut att ditt sötsug har med kommande mens att göra, de allra flesta som jag känner är alltid sugna på sötsaker precis innan mensen så jag hoppas verkligen att det är den som är på g för dig. Lycka till! =)
 7. Jag äter när jag jobbar kväll klockan Frukost klockan 12 sen kanske nått ägg innan jag åker till jobbet vid 14 sen e det fika rast på jobbet vid 17:45 sen sista måltiden vid 20 Dagtid 04:00 dricker jag en mugg the med en tsk kokosfett i på morgonen och nått kokt eller stekt ägg innan aj åker till jobbet. 08:30 äter jag frukost på jobbet brukar bli en dl turkisk yoggi med lite hallon i eller en skiva med diverse pålägg på utav hembakat bröd. 11:00 Lunch någon gryta jag gjort.. 17:00 - 18:00 middag samma som lunch eller något nytt jag lagar Jag upplever inte att jag går runt och är hungrig utan aj blir hungrig lagom till mina måltider så att säga, jag går inte runt och är vrål hungrig som man var när man åt tex vv. Jag gör mest grytor, med sallader till och ibland bakar jag lchf bröd som omväxling annars är det mest stekt eller kokt ägg och grönsaker.. Kanske äter jag för mycket mejeriprodukter =/
 8. Okej, jag känner mig typ aldrig hungrig men det är trögt att gå ned på vågen.. Kan dock bero på att jag bara har ca 8-10 kilo kvar till mål men hur gör man då när det känns så tungt, jag tappar lätt inspirationen när ingenting händer på länge. =/
 9. Aptitreglering? Det är inte så att jag går och är hungrig hela tiden utan bara det att jag har hört att det är viktigt att man får i sig tillräckligt mycket fett =)
 10. Hejsan allihopa, jag är ny här på forumet. Jag har ätit lchf till och från nu i några år men jag har mest prövat mig fram och sett vilket som fungerat och så... Vad jag skulle vilja veta är hur vet man hur mycket fett man ska ha till maten, många gånger kan jag dricka en kopp the med kokosfett i på morgonen och ett kokt ägg (gillar inte majjo) men jag misstänker att koksfettet kanske inte är tillräckligt mycket fett till detta? Skulle bli jätteglad om något på ett enkelt sätt kunde förklara för mig hur man typ räknar ut detta :S
 11. Tack, jo jag ringde in när jag hade ätit tabletterna i ca 7 dagar och fick då metformin utskrivet för att minska sötsuget. Fast av de jag hant äta utav dem så märkte jag inte precis någon skillnad, men om jag skall ta primolut fler ggr så kommer jag äta metformin redan ifrån dag ett.. Fast har fortfarande inte fått någon mens utav senaste behandlingen =/ Har ju inte kvar sötsuget nu när jag inte tar tabletterna längre i alla fall det är skönt =)
 12. Hälsa och kost butiken ute på hansa city har ju massa bra produkter ur lchf synpunkt med, bla kokosfett utan kokos smak och så vidare som jag tidigare fått beställa ifrån internet. =)
 13. Hejsan allihopa, jag har vetat om att ja har pcos sedan jag var 15 år. Dock är det mer på senare tid är nu 22 år som jag uppmärksammat att lchf kan vara en bra kost vid pco.. Jag har gått från att ett bmi på över 40 till ett bmi på 27 och är väl lite fast här. Jag och min kille vill nu skaffa barn men jag har ännu inte riktigt fått igång en regelbunden mens, den kommer en månad spontant sen kan de gå ett par månader innan nästa och så vidare. Nu ska vi göra en fertilitets utredning, och jag har blivit ombedd att äta primolut nor i 10 dagar för att framkalla mensen. Min lchf kost har gått jättebra fram tills jag började med dessa tabletter.. Allt jag har är sötsug konstanta crawings efter choklad skräpmat tårta vad som helst som innehåller så mycket kolhydrater och fett som möjligt.. Tyvärr har ja inte haft "karaktär" nog och lyckats hålla mig undan det utan jag har fuskat några ggr.. Nu känner jag mig tottalt misslyckad och vill bara gråta.. Känns som att jag förstört hela min kost och hela mitt arbete med pco-s en pga detta sötsug nu när jag fuskat, känns som att jag är tillbaka på ruta ett igen. Inte nog med det så har jag nu ätit dessa piller i 10 dagar och det har gått flera dagar utan att någon mens har dykt upp så ny känns allting helt meningslöst, vägde mig dessutom häromdagen och har typ gått upp två kilo, vet inte om det beror på medicinen eller för att jag har fuskat men det får mig att känna mig så fet, så nu vill jag typ inte äta någonting alls i stället *suck*... =( Någon därute som har något tips eller råd på hur jag skall göra nu? Vet inte om jag någonsin vill ta dessa hormontabletter igen och förstöra min lchf eller hur jag skall lyckas överleva dessa sötsug vid en eventuell ny behandling? Tacksam för svar mvh p/s ursäkta att jag låter som en självömkande lipsill men vet bara inte vad jag skall göra =/ d/s
×
×
 • Create New...