Gå till innehåll

Zara

Medlem
 • Innehållsantal

  407
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Zara vann senast 10 Januari 2014

Zara hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

301 Enastående

Om Zara

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  London/Malmö/Canberra

Senaste besökare till profilen

471 profilvisningar
 1. Jag tycker det ser bra ut, så länge du känner dig mätt/nöjd inte går hungrig. Alla har vi olika behov och behöver äta olika mycket.
 2. Gud ja! Njut av osten! Jag tror att det viktigaste med viktminskning är att lyssna på kroppen om den är hungrig eller inte. MEN när man övergår till en ny kost är det minst lika viktigt att känna sig att man inte begränsar sig för mycket - då kommer det bli omöjligt i längden. Så jag säger som många andra, ät, njut och låt kroppen reparera sig själv. När du känner dig trygg med dina nya kostvanor DÅ kan man börja fundera på vad som kan ändras för att vikten ska lossna (om den inte gör det automatiskt).
 3. Zara

  Barfotaskor

  Jag har ett par VFF KSO, rosa och grå - supersnygga ( ). Har fått lite skoskav på ena fotknölen men jag får skoskav av det mesta så inget konstigt där. Tycker de är sköna, men jag har nog inte riktigt lyckats vänja mig vid det annorlunda löpsteget de ger mig än. Tycker de skyddar tillräckligt och har hittills fungerat utmärkt både i skogen och på asfalt utan att jag har fått ont i fötterna. Men jag är då maratonlöpare så jag tror att mina fötter är ganska härdade redan. Betalade £59 i random sportbutik i London.
 4. Det kanns ju lite laskigt att lakarna inte ar mer palasta an sa.
 5. Om du inte har gått upp i fettprocent så är det nog så att dy har fått lite mer muskler vilket ju måste vara okay, eller? Viktuppgång är inte alltid negativt!
 6. Jag gör stickprovsmätningar lite då och då. Att mäta varje dags känns både onödigt och dyrt. Om man äter på ett liknande sätt varje dag så är det troligt att man fortsätter vara i ketos. Det är ju ganska intressant och testa vilka matgrupper som påverkar ketonerna och på vilket sätt. Vissa åker till exempel ur ketos av vin och mjölkprodukter, medan vissa klarar att äta detta hur bra som helst. Vissa har svårt att komma i ketos överhuvudtaget trots låga kolhydratsintag, medan vissa kan vara ganska liberala och fortfarande vara i ketos. Så, hur vet jag att jag är i ständig ketos? Jag gissar. Om jag är i ketos en hel veckan och fortsätter äta på samma sätt så kan jag anta att jag fortfarande är i ketos även efter jag har slutat mäta så länge jag håller mig till liknande mat
 7. Vilket jag påpekade längre upp och som sagt, den enda kunskapen jag har i blodglukosmätningar jag jag från jobbet och där har vi ju som sagt riktlinjer att följa Men back on topic: Det är verkligen inte säkert att något av detta hjälper, det kan vara så illa att blodsockermätaren är sönder och därmed de ojämna resultaten.
 8. I ärlighetens namn har jag ingen aning, någon har säkert sagt det men jag har glömt bort det (bloodglukosmätningar är en sådan där rutinsak man bara gör... xD) men det KAN bero på att: 1. Det i manualen för Precision Xceed (HÄR) står, "Undvik att krama runt punkteringsplatsen" samt "Undvik att klämma åt om fingertoppen." . eller 2. När man måste forcera fram en bloddroppe är det möjligt att man samtidigt trycker ur vatten/annan kroppsvätska som stör resultatet. eller -3.Risk för kontaminering i och med att handen/fingret du pressar fram bloddroppen med inte är steril och därmed kan resultatet påverkas. Själv tror jag på en kombination av ett och två
 9. Har har jag lärt mig att man absolut inte får pressa ut den, men jag jobbar ju inom vården så det kan ju alltid ha med riktlinjer att göra
 10. Mina tips är att se till att fingrarna är varma, värm dem gärna under varmvatten ett tag. Sprita sedan av och stick. På jobbet brukar vi även torka av första droppen och ta nästa som kommer upp, vet inte om det gör någon skillnad. Att få upp stickorna utan att röra "bloddropps änden" är en ren träningssak tror jag. Vi använder just nu Xceed mätaren på jobbet och där är varje sticka individuellt paketerad vilket förenklar det hela. Lycka till!
 11. Fast det kan också vara yttre omständigheter som ställer till det såsom ej tillräckligt rengjort finger (fett och smuts kan påverka), att blodet har blivit kontaminerat på vägen ut - viktigt att inte pressa blodet ur fingret och så vidare. Om du har kontrollerat att inget har blivit fel "på vägen" och du fortfarande får så ojämna resultat så borde du kontakta tillverkaren eller beställa hem ett glukostestkit och se hur den mäter.
 12. Den laktosfria grädden innehåller karragenan. CF är syrad (alltså tilsatta bakterier) som äter upp/bryter ner delar av laktosen och kan alltså oftast ätas av de flesta som är laktosintolleranta.
 13. När jag äter frukost är det ägg i mängder som gäller, någonting jag aldrig tröttnar på. Kokta, stekta, äggröra, omelett... så mycket variation med en enda produkt.
 14. Va? Det fick man i alla fall när jag beställde en, i så fall har de ändrat.
×
×
 • Skapa nytt...