Jump to content

lönlöst

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lönlöst

 1. Samma visa här. Blir ledsen över mina föräldrar. Övervikt och mediciner. Vägrar lyssna eller ta åt sig. "Går ju redan till läkare". Ja som höjer insulinet och allt är frid och fröjd.. har slutat berätta jag med. De tycker jag är suspekt som rasar i vikt och har fått ett ny energi till allt. Det är som de ger upp efter ett tag. Sorgligt.
 2. Vet inte konsekvensen. De tycker det är illa. Verkar bestämt sig att det är farligt med mättat fett...
 3. Hej! Jag har nyss gjort en hälsoenkät på mitt jobb. De frågade om jag höll igen med mättat fett och åt nyttigt fett såsom olivolja. Jag svarade nej, jag äter mättat fett. Nu har jag fått bottenbetyg i resultat på kost. Vad bör jag göra? Skall jag lyda deras råd och sluta med smör och ägg?
 4. Går helt klart i cykler. Kan ligga stilla några dar för att tjoffs över en natt tappa 2 cm runt magen ibland kan en naturlig evolution istisk kolhydratfrossa göra susen. Helt klart hänt flertalet gånger för mig. Detta då leptinet höjs rejält av det. Ge det några veckor istället och kör low carb för underlättande. Sen tjongar du till med en "fuskdag". Även bra för t3 och t4.
 5. Vet du om det är skillnad på ekologisk när det gäller mikrofördelning?
 6. Men poängen från mig är. Är det ett bra argument för att passa sig för smör då det innehåller transfett som när det kommer till kritan inte ens är ett dåligt transfett? Det blir ju falsk varning.
 7. Hej. Nyreggad här. Trogen läsare av kostdoktorn över 1 1/2 år. Läste tidningen måbra på mitt jobb idag. Det fanns en artikel om myter om fett. Jag kom inte ihåg allt som stod. Kolllar med imorgon. Dock var den väldigt inriktad på att misskreditera smör kontra margarin lättsmör. Bl a att smör innehåller transfett. Att det är mer mikronutrienter i margarin. Fortifikera kallas det har jag för mig. Det fanns en till punkt om att smör var mer kalorier. Den stämmer antar jag. Kan vara bra för den som har problem med för stora kaloriintag generellt. Ang transfett i smör, det är väl ändå naturligt transfett i smör? Och micronutrienter finns väl andra i smör. Får jag tillräckligt med mikro i övrigt är väl inte det ett argument. Äter 80% igt eko smör själv och mår prima på det. Källa var eurostat och unilever. Första sidan i tidningen hade en notis om mina spermier. Att de simmar långsammare av mettat fett. Finns det en risk eller styrs de av unilever??
×
×
 • Create New...