Gå till innehåll

roffi123

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om roffi123

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

219 profilvisningar
 1. roffi123

  ApoA1

  Tack
 2. roffi123

  ApoA1

  Är en kvinna
 3. roffi123

  ApoA1

  Triglycerider 0,75 P-Kolesterol 6,8 P-HDL-Kolesterol 2,2 fp-LDL-Kolesterol 4,5 S-Apolipoprotein A1 2,2 S-Apolipoprotein B 1,2 P-Apo B/Apo A1 0,53
 4. roffi123

  ApoA1

  Har tagit blodprov på werlabs. Visade sig att mitt ApoA1 var 2,2, även kolesterol och LDL värde var åt det högre hållet, rekommenderade mig att göra en kostomläggning och motionera. Har ätit lchf i 10 år, rör på mig varje dag, har ingen kunskap om dessa värden, bör jag göra någonting åt det och isåfall vad?
 5. Tack för engagemang, har faktiskt precis köpt rödbetsjuice och tänker testa detta med strikt ketogen kost. Hör av mig hur det går. Hoppas klimakterieproblemen också försvinner.
 6. Mitt blodtryck var i går kväll 125/99 och idag på morgonen 155/107.  Har haft en dygnsmätare på mig men inte fått resultat av det ännu. 

  Har ätit LCHF av anledningen att må bra och hålla mig frisk, viktproblem har aldrig varit ngt större problem, därför blir jag lite frustrerad om jag ska behöva äta blodtrycksmedicin.

   

 7. Har tidigare varit på hälsoundersökningar och aldrig haft högt blodtryck, men för ett halvår sedan var jag hos gynekolog och då hade jag högt blodtryck. Går nu regelbundet och kollar och det är högt och kan variera ganska mycket, både undertrycker och övertrycket. Problemen med blodtrycket började i samband med klimakteriebesvär.
 8. Har ätit LCHF i 8 år. Har helt plötsligt fått högt blodtryck. Väger 63 kilo, 160 lång, motionerar, går på yoga. Läkaren vill ge mig medicin men känner mig inte förtjust över detta. Det hela uppdagades när jag sökte hjälp för klimakteriebesvär, då gynekologen skickade mig vidare för att kolla upp mitt blodtryck först. Kan det inte vara så att det skulle hjälpa med Östrogen?
×
×
 • Skapa nytt...