Jump to content

Emma

Medlem
 • Posts

  205
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm
 • Interests
  Livet! Till detta räknas då även träning och mat.

Emma's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

126

Reputation

 1. Jag planerar också att titta förbi
 2. Sedan behöver man ju egentligen inte numrera träffena, det kan bli läskigt när det kommer upp till högre siffror... och eventuellt avskräcka nya (tror jag)...
 3. By the way so är det inte träff #9 vi pratar om här ... förvirringen kommer från de gamla trådarna, den förra hette Stockholm #8 - träff [...] för att nån moderator nån gång på nån tidigare tråd fått för sig att numrerar stockholmstrådarna... så numreringen följer antal stockholmstrådarna, inte forumträffar Om vi räknar endast träffar så har det varit fyra "officiella" hittills: 1. Clarion Skanstull 2. Södra Teatern 3. Fåfängan 4. Rival
 4. Jag kommer tyvärr inte denna gång Förväntar mig dock report och bilder
 5. Välkommen tillbaka, det finns tom en tråd nånstans där folk saknar bland annat dig... Så ja, vi kommer ihåg dig! Ha det så kul i Australien!!!!!
 6. HÄR kan ni påverka, följande fick jag i min mail idag (brukar delta i deras provsmakningar, så det är inget märkligt företag): Hej Vi har fått i uppdrag att göra fokusgrupper med tjejer som väntar barn. Kostråden för gravida ska ses över och i detta sammanhang vill Livsmedelsverket veta mer om vad gravida kvinnor tycker om information och råd som man får när man är gravid – är den information man får användbar och hur kan råden eventuellt förbättras eller kompletteras för att tillfredsställa behoven bland gravida kvinnor på bästa sätt. Fokusgruppen är den 30 januari kl. 12:00 eller kl. 17:00 hos oss på Kungsholmen Tiden beror på vilken målgrupp du kommer att tillhöra. Det visar sig först när vi har talats vid. Som tack för din medverkan lämnar vi ett rikspresentkort till ett värde av 500 kr. Vi bjuder även på något att äta som är lämpligt för gravida. Kom ihåg att skriva din ålder, telefonnummer, samt om du är gravid för första gången eller har barn sen tidigare. Självklart får du gärna skicka detta vidare till någon du känner som kan passa in, om du själv inte gör det. Ser fram emot ditt svar. Vänliga hälsningar Lena Zidén Recruitment department Ipsos Sweden, Box 122 36, 102 26 Stockholm. Besöksadress: Sankt Göransgatan 63 Tfn: + 46 8 598 998 00 Mobil: + 46(0)707 66 80 17 lena.ziden@ipsos.com | www.ipsos.se Nu är jag inte gravid, men några av er är ju
 7. Till en början tycker jag kan det vara en idé att äta allt man vill inom LCHF, just för att få bort det gamla tankemönster och vänjer sig med den nya snällt med den nya kosten. Jag åt pannkakor (1 tsk fiberhusk+1 dl vispgrädde+1 ägg > rör om > stek i kokosfett) till frukost de första månaderna... det blev jag mätt och nöjd på. Pannkakor är fortf det jag äter när suget blir för stort ... Många tål ost bättre än yoghurt, så testa om du gillar det till frukost.
 8. Emma

  Lifegene studie

  Någon som är med i Lifegene-studien? https://www.lifegene.se/ Hittade till sidan idag via en gammal tidningsartikel och det gick fint att anmäla sitt intresse (trots att sidan säger annorlunda). Nu undrar jag, nån som är med? Positiva eller mindre positiva erfarenheter? Saxat från mailet jag fick: "LifeGene är ett forskningsprojekt vars syfte är att skapa nya möjligheter att förebygga, diagnostisera och behandla våra vanligaste folksjukdomar som allergier, infektioner, depression, hjärt- och kärlsjukdom samt cancer. LifeGene är en enorm satsning som på sikt kommer att omfatta en halv miljon svenskar. Bakom LifeGene står sex svenska universitet med Karolinska Institutet som värd. Vi är glada att du vill vara med i LifeGene eftersom du därigenom på sikt kan hjälpa till att förbättra hälsan i Sverige. Som deltagare får du en del information om din egen hälsa om du vill - till exempel blodtryck, fettfördelning i kroppen, lungfunktion, kolesterol och blodvärde (Hb). När du väljer att delta i LifeGene ber vi dig svara på frågor om din livsstil och hälsa via en cirka 60 minuter lång webbenkät. Du besöker också LifeGene Testcenter där du genomför motsvarande ett 45 minuter långt hälsotest som inkluderar blod- och urinprov."
 9. Mycket bra program. Se det! Tipsa om det på era bloggar, sprid i sociala medier och se det igen så att det kommer upp i mest-sedd-listan!
 10. Ville tipsa om dagens erbjudande i Bodystores julkalender. PurePharma D3, 120 kapslar för 82 kr. (Frakten brukar ligga på 29 kr om man nu inte ha nån fraktfri kod eller beställer över 500 kr.) http://www.bodystore.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=3&funk=Erbjudandekod&Kod=JULBS201319 Priset gäller alltså endast idag.
 11. Så här spontant känner jag att boken tyvärr kommer viftas bort ganska snabbt, i fall den kommer ut i Sverige. För just kostpyramiden är ju outdated sedan länge... citera en kompis till mig som gillar "balanserad kost enligt tallriksmodellen" och då menar hon tallriken med hälften grönsaker... Men vi avvaktar Kjells recension
 12. Emma

  Barna Hedenhös

  Nä, hörde precis en intervju på radion (PP3 i P3) med nån från läkartidningen, artikeln var menad som ett skämt. Så inget att oroa sig över.
 13. En liten uppdatering om Amy's vid Fridhemsplan. Stället har ju bytt ägare... Jag var inne där för nån dag sedan för att kolla och pratade lite med den nya ägaren. Hon sade att hon för det mesta försöker ha nåt lchf-alternativ. När jag var där var det nån kaka (tror äppelkaka, men minns faktiskt inte riktig) där biten såldes för 40 kr. Övrigt var vanlig sockerkaka och bakelser. Jag fick känslan av att hon snarare motvilligt baka lite lchf-liknande för att kunder som jag fortfarande förbi. (Kände nog inte att hon trodde på det som koncept.) Kakan såg god ut, men jag kände inte riktig att jag kunde lita på att den var lowcarb. Men jag har som sagt inte provat!!
×
×
 • Create New...