Gå till innehåll

konichiwa

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om konichiwa

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norrtälje
 1. Tack så mycket för informationen, ni är fantastiska! Då hämtar jag ut tabletterna.
 2. Jag är kvinna och 67 år och har varit och tagit en massa prover som alla var bra (förstås efter 6,5 år på LCHF ) men jag hade lågt B12 värde och doktorn vill att jag börjar ta tabletter och ska äta dem i ett helt år framåt. Jag förstår inte varför jag har brist, jag äter kött till båda mina mål mat om dagen och det är väl där man får i sig B12 eller finns något annat som lakar ur det? Jag är inte snål med köttet heller som oftast är gräsbetat eller i alla fall KRAVuppfött. Vad ger B12 brist för symptom? Visst, jag kan googla men föredrar att få samanhängande svar här.
 3. Restaurang 'Ett Glas' på stora Torget har alltid en LCHF-rätt på dagens lunch.
 4. Jag började 2008 för att gå ner i vikt.När jag slutade efter 2,5 år gic jag upp allt och mer till. Nu kommer jag att fortsätta livet ut för att hålla vikten ochför flera andra hälsofördelar. Bl.a. försvann min candida, som jag inte ens visste att jag hade. Dessutom vill jag gärna dö frisk och jag tror att det här är bästa sättet :-)
 5. Jag har haft det motsatta problemet nu under julhelgen. Min dotter med pojkvän var här och jag tänkte inte på vad jag hade för mat hemma, och inte. Jag har bara LCHFmat hemma. De visste inte riktigt vad de skulle/kunde äta. Ingen potatis till maten, ingen sallad?? Inget bröd eller juice till frukost??? Jag erbjöd vänligt bräckt skinka och äggröra, men nej tack. De svalt hellre! Tråkigt men deras eget beslut. De kommer nog inte så gärna hit igen tyvärr. Vi får planera bättre nästa gång så att de tar med det som är livsnödvändig föda i deras ögon.
 6. Olika smak i olika munnar. Jag tycker den är hemsk!
 7. Jag har ätit rätt så strikt men inte så stenhårt. Absolut inget bröd, potatis, ris, pasta eller socker. Högst en liten bit 80% choklad om dagen och en del LCHFbröd som mandelbröd t.ex. Jag är 65 år, kvinna och vägde 100 kg till 180 cm för drygt ett år sen. Nu väger jag 80 kg och känner mig nöjd med det, vill inte bli för mager och skrynklig ;-) Jag är liite liberalare nu, kan ta en hamburgare eller thaimat med lite ris någon gång i månaden om jag är ute på stan. För att hålla vikten kommer jag att fortsätta så här. Jag mår ju också bättre på andra sätt av det. Så visst går det att gå ner
×
×
 • Skapa nytt...