Jump to content

theres73

Medlem
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

theres73's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

  1. Jag skulle också vilja höra vad han har att säga om blodgrupper, men han vill ju inte att man skickar privata mail, så hur får man kontakt då?
  2. Hej och tack för ditt svar. Det som tog stopp var nog allt bacon och ägg, åt mest det som frukost varje dag, tids nog stod det mig upp i halsen, blev illamående, diffust obehag, svårt att beskriva egentligen. Det som glädjer mig med ditt svar är att du har blodgrupp A och du säger att det går bra, då kanske jag ska prova igen, fast med upplägget som jag hittade i boken, det var mer varierat än vad jag åt tidigare. Jag vet förvisso att man kan börja må dåligt så här från början, var det så för dig?
  3. Hej! Jag är villrådig. Har länge provat olika viktminskningsmetoder som inte fungerat så bra. Förutom Viktväktarna efter jag fått mitt andra barn. Har provat LCHF, men efter exakt en månad tog det tvärstopp. Nu har jag köpt Katrin Zytomierskas bok på rean, och blev inspirerad, men så kom jag på att jag en gång i tiden köpte en bok som heter " Ät rätt för din blodgrupp " och jag är då blodgrupp A, vilket motsäger helt LCHF. Vad gör jag nu? Är det någon som vet mer om just blodgrupp och om det har stor betydelse i vad man äter. T e x blodgrupp 0 är helt med på LCHF linje. Om jag nu väljer att äta efter LCHF, blir det då helt på tok, i krock med blodgruppen A, ( som säger att jag mer eller mindre skulle må bäst av att vara vegeterian och undvika kött helt ). Är det någon som vet eller vet vart jag kan vända mig för att få svar i denna fråga? Theres
×
×
  • Create New...