Jump to content

Maliin

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maliin

 1. En sak som är bra med det är att alla blir experter på sig själva.
 2. Åh, tack för peppen! Vet du, jag ser sååå fram emot den dagen jag kan se tillbaka på mitt "lchf.ande" och se att det är precis som du säger, att man inte längtar efter allt för söta saker och att livet är gott utan socker! Men jag blir tokig på mig själv när det gäller att komma igång. Hur gör man liksom?! Jag vet rent praktiskt, men att ta det till att faktiskt oxå praktisera kunskaperna är tydligen jättesvårt för mig
 3. Ok, tycker du att det ger någon mättnad, eller ska man ta det tillsammans med annat?
 4. Hur mycket kokosfett tar du i då?
 5. Hej! Och tack på mycket! Dina första rader skulle jag kunnat skriva, känns verkligen som att du vet exakt hur jag känner det! Tack för din peppning och tipset på chokladkakan du gjorde, den kommer jag absolut att baka jag med! Tack för tipset. Jag har insett att jag helt enkelt inte fixar att köra en totalstop. Men jag känner mig hyfsat säker på att det kommer att bli en lite lättare övergång om man har lite "panikdroger" nära tillhands som endast får tas vid just paniksugen och endast en liten bit. Annars är det lätt att go bananas. Jag ska testa och jag är så glad att ha funnit så peppande människor som er!
 6. Ok...ska bli spännande att prova
 7. Det låter bra! Jag tänkte köpa en fin temugg och ändra lite i de annars så stressiga morgonrutinerna med småbarn och allt. Lite lugn o ro i ensamhet med en god frukost...vilken dröm! Tack för tipset LinusPåLinjen! Det där med fett...kokosfett i teet kanske man ska prova?!
 8. Åh...vad jag känner igen mig i det du beskriver! På nått knäppt sätt så känns det skönt att inte vara ensam om det här, jag har tänkt i över 20 års tid att det kan bara vara jag som är så här. Kanske att man behöver professionel hjälp?
 9. Ja, det är låter ju mest logiskt att bryta helt! Det är det som gör mig sorgsen, men man kanske inte ska känna efter så mycket och bara köra. Har svårt för det men det kanske är det som är framgångsreceptet för en sån som mig? Nån som har ett bra nybörjartips på hur man kommer igång?
 10. Jag tänkte på det Effie skrev.
 11. Tack för era svar, det känns bra att veta att jag inte är ensam i det här. Tack för alla tips och råd, jag ska beställa hem magnesiumtabletter och se om det tillsammans med kosten kan hjälpa mot mitt enorma chokladsug. Återkommer säkerligen om det!
 12. Tack...det låter hoppfullt att suget försvinner fortare än man tror. Jag ska ta med mig det på min resa att en liten bit mörk choklad kan vara ok! :-)
 13. Hej alla! Jag är ny här..och skriver i någon slags desperation. Jag har bestämt mig för att lägga om till LCHF, men jag känner en sådan ångest och sorg, fattar inte hur man ska leva utan socker varje dag. Speciellt choklad som är min drug of choise. Tänkte fråga om det är nån mer än jag som känt så här o hur ni kom över det isf?
×
×
 • Create New...