Zpider

Medlem
 • Innehållsantal

  278
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  8

Zpider vann senast 11 Mars

Zpider hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 346 Enastående

Om Zpider

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

401 profilvisningar
 1. Tisdagspositiva: ett av veckans två årsmöten klart.
 2. I nuläget fixar jag det med salt. På sikt får jag kanske ta till magnesium. Men ser det som lite positivt, det visat att jag sköter kostdoktorns utmaning.
 3. Inne på min andra vecka i kostdoktorns utmaning och någon huvudvärk har jag inte fått. Däremot har krampen i benen slagit till ordentligt. Både i vader och i lår. Salt tar jag alltid en shot varje morgon och nu senaste dagarna även en på kvällen. Värken brukar släppa efter en stund och så går det bra ett tag igen. Måndagspositiva: att hästarna var ”snälla” när jag tog in dem i kväll.
 4. Söndagspositiva: ute i god tid och har förberett onsdagens middag.
 5. Jag tar i första hand Glycinet för att minska min stress. Sover bättre på natten och efter att jag började ta även på morgonen är mina dagar lugnare. Så om det på något sätt hänger ihop är det toppen även om det är bra var för sig. Nytta gör det.
 6. Söndagsfika med vänner.
 7. Det var väl kanske så att det sammanföll. Jag har ätit Femarell tillräckligt länge samtidigt som jag bestämde mig för att öka mängden Glycin. Slumpen. Men just nu mår jag så mycket bättre.
 8. Är på min fjärde förpackning nu. Så det borde ju vara någonstans runt tre månader.
 9. Jag äter några olika tillskott/vitaminer/örter mm. Jag tar saltshott, gurkmejashott, MSM, D3K2, Glycine. Och så då Femarelle mot vallningarna. Plus att jag har en sån där magnet. Men inte förän jag ökade på Glycine till två gånger om dagen hände nåt. Då minskade vallningarna drastiskt. Har knappt några känningar. Vilken kombination är det som funkar? Ja, inte vet jag, men jag vågar heller inte sluta med något av mina piller och shottar.
 10. Dotterns hus närmar sig så sakteliga inflyttningsfärdigt. Men än är det en bit kvar. I dag har hon och jag varit och köpt badrumskomod, heltäckningsmatta, matbord och en del husgeråd. Lördagspositiva: att det är ytterligare en dag innan helgen är slut.
 11. Ostburgare. En för oss ny variant.Jag och tonårssonen åt med god aptit. Fredagspositiva: en uppmuntran från en kollega efter en kämpig tid på jobbet.
 12. Inte heller idag kom huvudvärken. Men jag är inte så blåögd att jag tror jag kommer undan. Den kommer.... Tonfisksallad. Mm gott. Dottern gillar inte tonfisk så hon bytte den mot kyckling som fanns kvar i kylen. Torsdagspositiva: efter en lång tids kamp med en otrevlig kollega har nu dottern fått byta tjänst. Hon vill det själv och byter på måndag.
 13. Kreolska köttbullar. En lite annorlunda variant på köttbullar. Dottern var väl inte så imponerad, men jag tyckte det var helt ok. Eftersom jag håller på att avgifta min kropp väntar jag på den stora huvudvärken. Trodde den skulle komma idag men icke. Däremot har klådan på bröstet kommit nu i kväll och det är ett tecken på att jag är på god väg i ketos. Kanske dags att göra ett stick i fingret. Bara för att jag är nyfiken. Onsdagspositiva: dottern hade maten färdig när jag kom hem från orkestern.
 14. Så där ja, tisdag och gubben dragit på sjudagarsjobb. Vad händer då? Jo, snön vräker ner! Men jag har i alla fall klarat dagen ätmässigt. Nån gryta till lunch gav minimalt med gryta men mycket grönt på tallriken. Jag är nog mest imponerad av ungarna som under en och en halv termin ännu inte har frågat varför jag har Bregott på maten. Förra klassen jag var med frågade ganska tidigt varför jag hade Bregott på men ingen pasta och potatis. Men i dag är variationerna i specialkost så vanligt att ungarna kanske inte reagerar. Maten hemma blev Cobsallad (tror jag den hette) Gott och mättande. Tisdagspositiva: en ny lammunge i hagen.