Zpider

Medlem
 • Innehållsantal

  196
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  6

Zpider vann senast 13 December 2018

Zpider hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

959 Enastående

Om Zpider

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

345 profilvisningar
 1. Zpider

  Vardagsliv

  Tisdagspositiva: tja....snön kanske. Jo förresten. Viktminskning. Ojämn, men dock en minskning över längre tid.
 2. Zpider

  Vardagsliv

  Måndagspositiva: jag och dottern kunde samåka idag.
 3. Zpider

  Vardagsliv

  Jag tar ca 1,5 tsk och försöker en timme innan jag lägger mig. Du får prova dig fram till rätt dos. Jag har märkt att det inte alltid är bättre med mer.
 4. Zpider

  Vardagsliv

  Missade ta L-glycin två kvällar i rad och genast var den oroliga sömnen här. Men nu kom jag ihåg. Söndagspositiva: ytterligare två skåp inmonterade i mitt skafferi. Och några saker slängda/bortlämnade.
 5. Zpider

  Vardagsliv

  Rycker tag i mitt liv emellanåt. Lördagspositiva: en röjardag med dottern. Kyl och frys fick en ordentlig rensning. Stryk- och mangelhögarna är borta. Och allt avslutades med en mysig kväll när grannarna kom över på mat. Och så har jag blivit gammelmoster också.
 6. Zpider

  Vardagsliv

  Fredagspositiva: en härlig vecka där jag fått chansen att ha min gamla elev tillsammans med mina nuvarande. En härlig känsla när jag upptäckte att tre år ändå inte gått obemärkt förbi i elevens tillvaro.
 7. Zpider

  Vardagsliv

  Pga min dåliga sömn har jag nu skaffat hem L-glycin. Vet av tidigare erfarenhet att detta hjälper. På plus-sidan: sover nästan ostört. Vaknar bara någon gång någon natt men sommar snabbt om. Ingen nattångest. På minus-sidan: är som en klubbad oxe när klockan ringer, trots ca sju timmar. Får halsbränna en kort stund efter intagande. Och får en konstig känsla i överläppen precis efter att jag druckit det, måste då ta lypsyl eller liknande. Men just nu överväger plus-sidan
 8. Zpider

  Trädgårdstråden

  Jag har plockat fram en av mina pelargoner. Och den lever! Funderar på att peta ner några tomatfrön nu i helgen.
 9. Zpider

  Vardagsliv

  Torsdagspositiva: efter en hel kvälls letande på webben och i böcker hittade jag till slut det receptet jag visste fanns någonstans.
 10. Zpider

  Vardagsliv

  Onsdagspositiva: klarat av ett kvällsmöte. Inget annat möte inbokat på nästan två veckor.
 11. Zpider

  Vardagsliv

  Veckans 24-timmars blev 23,5. Men det känns bra, hungrig på kvällen men inte på natten och morgonen. Varierar dag i veckan beroende på det sociala livet. Kanske så småningom kan prova två dagar. Dock inte sammanhängande. Det har jag provat tidigare i livet och det gör mig alldeles för fixerad vid ätande. Tisdagspositiva: gubben hemma igen efter sju dagars bortaarbete.
 12. Zpider

  Vardagsliv

  Måndagspositiva: den spontana komplimangen jag fick i kassakön på Coop. En för mig okänd, äldre herre bad om lov att få framföra att mitt hår är vackert.
 13. Zpider

  Vardagsliv

  Söndagspositiva: hemma igen.
 14. Zpider

  Vardagsliv

  Lördagspositiva: möte med blivande föräldrar och se deras förväntan inför den kommande bebisen.
 15. Zpider

  Vardagsliv

  Fredagspositiva: besöker en kär vän.