Zpider

Medlem
 • Innehållsantal

  346
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  12

Zpider vann senast 19 Maj

Zpider hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 730 Enastående

Om Zpider

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

440 profilvisningar
 1. Tisdagspositiva: det går framåt. Tog mig runt 8,3 km vid kvällens ”träningstävling”. Mestadels sprang jag.... Dottern har haft avslutning på sin gruppträning och vill träna kondition. Jag behöver träna uthållighet och kondition. Så nu har vi en överenskommelse hon och jag. Minst fem gånger per vecka ska vi gåspringa 30 minuter. Vi kör i 15 minuter och sedan vänder vi. Vi har gjort så vid tidigare tillfällen och tillfredsställelsen är stor när sträckan ökar på samma tid.
 2. Söndagspositiva: jag klarade nästan alla låtarna felfritt vid kvällens konsert.
 3. Zpider

  MAF-tråd

  Jodå, vackra är de de där rackarna. Den här våren står jag inte på god fot med den som härjat i min fårhagen under lammningsperioden. Livets gång men aldrig trevligt när naturen styr för mycket.
 4. Kommer du på något som hjälper under någorlunda lång tid (mer än någon månad eller så) så får du gärna tipsa mig. Trodde inte det kunde bli värre....
 5. Helt plötsligt har flera dagar gått förbi. Lördagspositiva: vi firade vår 18-åring som fyllde år mitt i veckan.
 6. Måndagspositiva: tja, skulle väl kunna vara vårkonserten med orkestern då. Tisdagspositiva: klarade av 7,8 km vid kvällens träningstävling.
 7. Jahaja, så var den helgen slut. Söndagspositiva: ca 25 m stängsel uppsträckt och fixat.
 8. En härlig dag i min trädgård. Jag njuter så när jag får gå där och greja. Rensa ogräs, flytta växter, gräva ny rabatt och fundera på förändringar. Och så tänker jag på hur otroligt vacker min trädgård kommer att vara när jag är färdig..... Lördagspositiva: den härliga tröttheten efter en dag med ”tungt” kroppsarbete.
 9. Fredagspositiva: fredagstacos med mina barn.
 10. Regn hela dagen. Helt klart behöver vi regnet men det är aldrig roligt när det kommer. Och så är det ju så förblånat kallt. Torsdagspositiva: snart helg.
 11. En kille sitter ensam på en gunga ute på en öde skolgård. Där inne pågår lektionerna. Killen är inte mobbad, inte utsatt på något sätt och inte heller ”klent begåvad”. Han passar helt enkelt inte i ramen..... Onsdagspositiva: att killen söker min hjälp.
 12. Tja, viktuppgång blev det den här veckan men mycket liten. På’t igen bara. Tisdagspositiva: tog mig runt hela rundan på kvällens motionstävling i klubben.
 13. Så är jag där igen, dag före invägning. Och suget är enormt. I alla fall under em och kväll. Går bra ändå, men jag får verkligen stålsätta mig. Hjärnan spökar med mig. Turligt nog läste jag ett långt inlägg på Diet Doctor av Annie Mullens just idag. Så träffande mot mig. Fick lite tankar och det hjälpte mig igenom eftermiddagen. Jag får försöka leta i min hjärna efter vad det kan vara som ”stör mig” när det blir så här. Måndagspositiva: grabbens födelsedagspresent är beställd.
 14. Vilken härlig dag! Ja, kanske inte vädret då. Men jag har grävt och rensat i min trädgård nästan hela dagen. Och avslutade allt med att bokföra april för springklubben. Söndagspositiva: min dag.
 15. Lördagspositiva: att få påta i jorden.