Dalkullan

Medlem
 • Innehållsantal

  42
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

14 Neutral

Om Dalkullan

 • Rank

 • Födelsedag 1995-06-21

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Falun
 1. Jo de blir ju det, mer fett mindre mat. Men är hungrig nu vid halv nio och tänkte äta två ägg och lite majo!
 2. Idag har jag ätit: Frukost: Magic bullet coffee (och det var förvånadsvärt gott!) Lunch: Köttfärssås, 3 skivor ost, lite gurka Middag: 150 krakauer korvar (92 % kötthalt) och ½ dl creme fraiche Nu sitter jag och smuttar på en kaffe med 10 g smör i! Mätt och belåten är jag.Vad tycker ni om min dag? Och juste! en till fråga, när man enbart dricker mcb på morgonen blir det som en liten periodisk fasta då? Eller är en periodisk fasta då man inte tar in någon kalori alls?
 3. Tänkte från början att äta kokosbrödet med ost och 2 ägg med majonnäs. Men blev inte nöjd.. och då blev det fläsksvålar osv.. och ju längre det gick blev det mer och mer godsaker.. Är iaf fortfarande inte hungrig sen imorse. så inge mer idag! Hur tycker ni jag ska starta min morgon? Äter skollunchen i skolan (så gått det går) och äter sedan middag hemma.
 4. Nu klockan halv tio har jag ätit: 2 skivor kokosbröd, med ost. 2 kokta ägg med 1 msk majonnäs ca 70 g fläsksvålar med 2 msk majonnäs 40 g ölkorv 10 g smör(tog en sked och åt rent av) 1 ½ dl rysk yoghurt 0,5 dl grädde 5 jordgubbar 4 skivor ost med smör. 7 lchf chokladbollar (mandelmjöl,smör,kakao, kaffe + lite sukrin..) + kaffe och vatten. NU är jag riktigt proppmätt och vill inte ha nå mer. 119 g protein, 26 g kolhydrater, 299 g fett och 3276 kalorier.. Har jag ätit upp allt bara på morgonen.
 5. Det går bra! Från Tisdagen förra veckarn har jag vart strikt igen. Dock har jag problem med(som jag tycker är ett problem) att jag snabbt blir hungrig, vill äta nästan hela tiden och inte känner något lugn längre.. Från att äta runt 2000 kalorier 135 g fett, 80 g protein, 20 g kolhydrater. Nu sedan jag hetsåt äter jag mer.. runt 3000 kalo per dag. Jag som är nojjig blir lite frustrerad..
 6. Aa okej, då är jag med! ett sådant följde jag nästan ett år(matschema), och fick lära mig hur stor portionerna skulle va osv. Hjälpte mig mycket då, att ha ett fast schema. Men var alldeles för mycket kolhydrater för mig att äta. så fast jag åt som de sa och fick terapi så fick jag sådant sug efter mer..
 7. Hm nej de har jag inte, inte just nu. Kommer få kbt till hösten. När jag tänker på en dietist tänker jag"du ska äta 5 frukter per dag, äta pasta till varje måltid..". Men det kanske inte fungera så? berätta gärna mer!
 8. Nä. Nu har jag fått nog av min egna självömkan! Skärpning. Ska prata med min vän imorn vid frukosten att idag ska du inte släppa mig ur sikte. Du kommer dock få stå ut med en grinig irriterande barnunge, som kommer vilja åka hem hela tiden och böla. Kommer även berätta min matplan över dagen som hon får hålla ett litet öga på. Så de varken blir mer eller mindre.. Jag känner som att jag har dålig självdisciplin och skäms lite över att be om hjälp. Men jag behöver det, och vet ju innerst inne att hon hjälper mig mer än gärna! Vilket självklart glädjer mig.. Kämpa på där ute. Här är iaf en som inte ger upp i första taget.. kram
 9. Precis.. hemma var det samma sak.. hade stenkoll på när andra i familjen skulle komma hem, väntade tills de somnade och satt sedan vid kylen och åt.. stannade hemma från middagar och dylikt för att äta. Hemskt. För att sedan gå med en sådan skam över vad "man hade gjort".. När jag mer och mer verkligen insåg att jag inte vill ha det så här, och jag visste att hjälpen var hos de personer som finns runt mig som alltid stöttar mig, började jag gå emot skam och skuldkänslorna. Började med att en vecka efter jag hetsätit bara vräkte ur mig att "förra veckan mådde jag inge bra, jag hetsåt" och sedan bara gick där ifrån. Nu, ca 1 år senare har jag kommit så långt att jag direkt efter jag ätit berättar för någon, ovs hur jag känner. Nästan kommit så långt att jag faktiskt kan säga till innan att "lämna mig inte ensam, jag mår inte bra". Löjligt kanske, men för mig är det framsteg.
 10. Jo jag bor ihop med 3 stycken. Var av en är min bästa vän som jag gick bakom ryggen igår.. alla var i skolan men jag var hemma, sjukanmäld. Hon vet om tillståndet just nu och stöttar mig fullt ut. Det är bara, som sagt, jag som går bakom ryggen på henne när allt bara "blir för mycket" och får för mig att mat är enda utvägen, som igår. Jag skäms.. tror hon är lite ledsen och besviken över att jag inte pratade med henne innan det blev som det blev. Men när jag väl är inne i tänket "JAG MÅSTE HA" gör jag allt för att få det..
 11. Det blev en sväng till Willys igår. Godis, chips, glass, och cocacola slank ner. Inte allt dock, slängde det lilla som blev kvar i soptunnan, men vad tror ni jag gjorde idag? Jo grävde bland soporna och satte i mig det sista. Såklart mår jag piss. Nu har jag inget hemma med socker i och ska inte till affären på ett bra tag.. blir en automatisk "omstart" nu. Eller ja, imorn. "Även solen har sina fläckar"
 12. Verkligen intressant läsning! Du är en riktig kämpe! Senaste inlägget du har skrivit om att börja odla, plocka bär osv. drömmer jag själv om.. Är dock svårt som student att köpa ekologiska och närproducerat om man inte bor hemma, men brukar försöka att inte köpa allt för dåliga saker. Min familj, mest min mamma, hemma är dock riktigt duktiga på det. vi föder upp egna får, jagar, odlar grönsaker plockar bär osv. Så som henne vill jag bli i äldre dagar! ^^
 13. Du är som sagt inte ensam! Vi alla faller nog dit någon gång.. även solen har sina fläckar. Jag har själv idag satt i mig en chipspåse, lösgodis, cocacola och glass. Ligger just nu i sängen med extrem huvudvärk och magknip. Efter jag ätit upp allt skämdes jag som ett djur och skrev långt sms till mina föräldrar och min närmsta kompis om "vad jag hade gjort". För varje gång jag har fallit dit har det hjälpt jätte mycket för mig att berätta för de närmaste hur läget är, kan på något vis lättare gå vidare då. De förstår dock inte varför jag skäms så mycket och förklarar gång på gång att nej jag har inte svikit de på något vis. Men för mig är de som att jag har tagit någon extrem drog och gjort något riktigt hemskt! Men de finns där och stöttar. Vad har jag lärt mig idag? Jag har kommit till en verklig insikt varför jag faktiskt började med lchf för 6 veckor sedan. Så tillbak på banan igen ska jag, och hoppas på att nästa avtramp inte blir på länge, eller varför inte aldrig? Lycka till!
 14. Usch är alldeles slut som man har vart uppe en hel natt, huvudvärk och allt. Vill bara sova.. Mår piss, men är ändå sugen på godis och funderar seriöst på att vara hemma från skolan imorn för att kunna ta bussen till affären.. Är inte ute efter medlidande eller något, behöver bara något ställe att skriva av mig på och läsa det andra skriver och berättar.
 15. Nu har även chokladbollssmet åkt ner.. tyckte jag lärde mig en läxa från förra gången, men icke!