Cushion

Medlem
 • Innehållsantal

  80
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Cushion vann senast 6 April 2013

Cushion hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

42 Bra

Om Cushion

 • Rank

 • Födelsedag 1983-06-21

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Östersund
 • Interests
  Grafisk Design, Bada i badkar, Fotografering, Filmskapande, Kvantmekanik, Sommar, Gitarrspelande, Resor, Musik (gärna 60-70-tal), Dokumentärer, (Bra)Filmer, Böcker (psykologi, fysik, kost, hjärnforskning, copywriting, skräck/sci-fi) och vinna i spel.
 1. Candida är en modern variant av en parasit. Dock så lever den via kolhydrater som andra svampar. Men tar lätt över när det är antibiotika och andra sjukdomar. Salivtestet är intressant men inte på något vis bevisat. Men om jag nollar kolhydrater så slipper jag alla problem.
 2. 1:1 är extremt svårt numera...
 3. Cushion

  AHS 2013

  Jag har sett alla videos av de andra föreläsarna tidigare. Hoppas detta år spelas in.
 4. Jag har rest Europa runt samt Hela Asien. Har kvar Sydamerika, Australien, Island och USA. Men jag tar gärna värvning! Samt det är lite mer tråkigt utan mig förstås =P
 5. Forumet handlar om hälsa i största allmänhet. Att utesluta mental hjälp eller mediciner är att ignorera halva livet. Jag vet att det inte behandlar rätt ämne och att det är känsligt. Men det är alltid bättre att hjälpa än att stjälpa. Allas erfarenheter är det som alltid kommer att leva vidare och alltid leta hjälp hos oss som också kämpar och vill dela våra vackraste minnen, samt de som vi är mest ledsen över.
 6. Cushion

  LCHF på resa?

  Allt beror på vart du går och äter. Men det finns mycket korv, bacon (utan röksmak och tjocka skivor), friterad fisk (mjölpanering). Men satsa på fish and chips och dra av paneringen och välj lite god sallad till.
 7. Hahaha, det är sant. Jämtland har haft en fin sommar men jag är ingen skidåkare (bodde 30 mins från åre) Så jag letar bort till nånting nytt istället =P
 8. Att fasta är som att utesluta allt som kan göra saker sämre. När det tog slut med mig och min sambo förra året så (ofrivilligt) blev det en variant av fastandet. Det sjuka i hela situationen är att jag mådde bättre. Jag slapp min värk och slapp tröttheten. Det blev av en total slump att jag köpte Andreas bok och hamnade här.
 9. 1-2 gånger i veckan. Är de gamla kostråden. Men jag vet ingen (inkl. de som älskar fisk) som äter det året ut. Om påståendet stämmer så bör du äta mycket omega 3. Framförallt i de studier som påstår att du bör äta minst 1 gr per dag. Jag personligen äter 2 gr per dag (kosttillskott)
 10. Helt ärligt så scrollade jag förbi allt och gick ner för att kommentera. Det jag saknar är inte min vikt (som är perfekt) utan träning. AKA motivation. Utan vänner som bryr sig eller familj som håller på är lite svårare att motivera sig med. Jag läser annars allt som skrivs men denna gång så gjorde jag inte det. Jag sprang alltid förut, jag tränade wado kai karate för kontroll och ibland orientering. Tips för en enskild person. Förutom att springa långdistans. Min nystart är öppen. jag tror det finns ett bättre sätt att starta. Well if I'm gonna write in english. I'm looking for a training partner in Brunflo, Sweden. Förlåt för engelskan. Men jag försöker iaf.
 11. Ölkorv är gott. Men äter det tyvärr bara 5-6 ggr per år när jag går via min lokala hemköpsbutik. Men Cecilia. Hitta något som är minst lika fin och bra belöning. om det är svårt, gör en större belöning. Du måste byta det du har gjort till det som du vill och har kontroll över.
 12. Var ärlig. Var påläst. Vill deras bästa. Berätta om det så bra du kan. Resten är upp till varje person. Jag önskar jag kunde ge ett manus men det är aldrig där det faller. Det faller vid fördomar och det är ok. Jag har dem och alla andra har dem. Dess gränser kanske är svagare i ljuset av motståndet, men aldrig försvagas. Var ett exempel i varje fall. Folk vill tro på det dem ser.