AnnKla

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om AnnKla

 • Rank
  Nyanländ
 1. Varför har ni både smör och kokosfett i?
 2. Det är svårt att svara på hur mycket fett jag åt innan, inte så mycket tror jag, men inte extremt lite heller. Motionerat regelbundet har jag inte gjort på mycket länge och gör inte nu heller. Tänkte komma igång med dagliga promenader nu, men jag har ärligt talat inte orkat. Kroppen känns som en betongklump. Egentligen undrar jag bara hur länge jag ska behöva stå ut med att vara så här trött, skulle vara skönt att veta när jag kan förvänta mig att det vänder. Jag har inte tänkt ge upp efter så här kort tid, dessutom har jag redan sett resultat på vågen och det är verkligen motiverande!
 3. Nu har jag ätit LCHF i nästan två veckor och är fortfarande otroligt trött. Det börjar bli jobbigt och påverkar mig mycket, jag orkar inte sköta hemmet och laga mat till familjen. Kan jag fortfarande se fram emot den önskade hälsovinsten, att bli piggare och må bättre? Jag gör ju det här för att må bra och vill inte gå omkring som en zombie...
 4. I många LCHF-recept används fiberhusk. Jag har krossade psylliumfröskal hemma och undrar om det är samma sak som fiberhusk och om det går att använda istället?
 5. Tack för era svar! Jag ska sikta på runt 20 g. Nu har jag dessutom hittat Kostbevakningen som gör det superenkelt för mig att hålla reda på mängden kolhydrater. Jag antar att det är något man lär sig att hålla reda på utan verktyg med tiden?
 6. Jag håller på och läser mig in på hur det här med LCHF fungerar, men har inte riktigt begripit hur mycket (eller lite) kolhydrater som är lagom. Jag tycker att jag läser olika på olika ställen; inte mer än 5%, 20 g per dag, 40 g per dag eller noll kolhydrater. Hur ska jag tänka kring detta när jag precis har börjat? Min tanke är att det här är någonting jag verkligen vill gå över till för hälsan, min egen och familjens, men jag vill också gärna gå ned ca 10-15 kg. Viktminskningen måste inte gå snabbt, bara resultatet blir bestående.
 7. Äter enligt LCHF sedan ett par dagar. Den mest påtagliga skillnaden mot tidigare är att jag är sjukt trött. Efter lunch känner jag mig totalt utmattad och vill bara sova. Jag har läst att det är vanligt att känna sig trött i början. Hur länge?