Jump to content

Anne-Marie de Jong

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anne-Marie de Jong

 1. Har själv inget problem med frukosten och äter oftast ganska rejält, sen kan det vara så att jag inte är så hungrig till lunch och det känner jag av sen ganska sent på kvällen. Tar till mig alla bra tips och råd.
 2. Ok, tack för bra svar! Är ju enkelt att förbereda så det bara är att hugga in efter ett träningspass
 3. Hej! Har efter en svacka med nackproblem kommit igång bra med träning igen. Jag har ätit LCHF i ca 6 år och har nu i samband med nytändning i träningen och att jag vill gå ner 2-3 kg gått in på strikt LCHF igen. Men kan känna mig hungrig på kvällen efter arbetsdag och träningspass (har ganska fysiskt arbete) Hur gör jag? Äta mer eller dricka vatten? Och i så fall vad rekommenderar du att jag ska äta? Dricker "fettkaffe" som mellanmål nu om jag är hungrig. Vänliga hälsningar/Anne-Marie
 4. Tack för tipsen! Brukar lägga i extra i omeletten eller äggröran, men just nu gör jag glass till kommande fest och det blir så många vitor!
 5. Hallå alla LCHF are, jag har en fråga! I många recept är det bara äggulan som ska användas och i bland kan det bli väldigt mycket äggvita till övers. Vad gör ni med vitorna? Det tar emot för mig att slänga mat....
 6. Inspirerande läsning då jag som tydligen många andra har några kilon kvar. Har ätit LCHF i många år men behöver nu en kick Svårt ibland med maten när jag har en inbiten kolhydrats ätande sambo. Bra tips om intervallträningen. Tack!
×
×
 • Create New...