Jump to content

Josefinslchf

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Josefinslchf's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

  1. Jag tror inte det är svamp, har redan provat med salva mot svamp och utslagen försvinner när jag äter något som gör att jag "går ur" ketos :/ Kan ändrad tarmflora ge utslag på kroppen Johanna07? Vi verkar ju vara några st här som upplever utslag av ketos tyvärr
  2. Jag har läst nånstans att vissa reagerar på ketoner som kommer ut med svetten och misstänker att det kan vara det :/ eftersom det är precis där jag svettas mest och det känns som det blir värre i perioder då jag är mer strikt med kost och träning Jag äter D-vitamin nu, men gjorde inte det när det började så jag tror inte det beror på det.. Undrar om det finns nån salva eller nåt som kan lindra? Har provat kortisonsalva, men hjälper inte... Upplever du dina utslag som värre när du äter mer strikt?
  3. När jag började med lchf för ca ett år sedan fick jag ganska extrema och kliande utslag, speciellt på rygg och runt brösten (där jag svettas mest under träning). De gick tack och lov över men ibland kommer de tillbaka och ibland kliar det något fruktansvärt! Har hittat lite på nätet om att det kan ha med ketos att göra, kan det stämma? Och hur kan jag bli av med detta problem utan att behöva "gå ur" ketos?
×
×
  • Create New...