Gå till innehåll

nokenok

Medlem
 • Innehållsantal

  132
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

nokenok vann senast 7 Januari

nokenok hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

441 Enastående

Om nokenok

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

808 profilvisningar
 1. Eftersom du skriver på detta sätt, så förstår jag att DU förstår att det inte var bra råd. (även om bmi inte bör vara över 25, om man inte har mycket muskler) Stå på dej! Och använd bättre råd! Som du oftast får här.
 2. Det måste i så fall vara ett av de få (riktiga) livsmedel som har blivit väldigt mycket billigare i förhållande till penningvärdet, jag köpte 450g kycklinglever för mindre än 17kr förra veckan. På femtiotalet var en tia mycket mer värd än typ 38 nu. Så det är fortfarande väldigt prisvärt.
 3. De andra respondenterna är nog lite väl diplomatiska angående proteinet. Det är alldeles för lite protein, om du inte är ett litet barn. Men i övrigt är det svårt att svara om vi inte har mer information.
 4. Och om du sänkte hba1c också så förstärker det min åsikt.
 5. Du har rejält förbättrat dina värden mellan de senaste proven, högre hdl, lägre triglycerider. Om du vill försämra värdena, så följ råden om lågfett etc.
 6. Du bör vara pretty much in ketosis, om inte mycket av E är kolhydrater.
 7. Ja, det måste väl vara gin som är den verksamma beståndsdelen
 8. Salt! Väldigt viktigt vid en strikt lågkolhydratdiet. Min puls kan rusa om jag tar för lite salt, och kan snabbt normaliseras om jag tar salt.
 9. nokenok

  EF

  Mina var lite äldre, (delvis ute ur huset) när ljuset gick upp för mej så det var kanske lättare, jag behövde inte så mycket "kämpa för att vinna", även om jag också har haft många föreläsningar. Och jag fortsätter också att ha föreläsningar då jag har ett engagemang. Men det var inte tvång, men det serveras inte heller nåt jag inte tycker är mat, med mina nutida mått. Jag tror barnen är tacksamma idag, även om de kanske inte är lika radikala som jag. Och de äter mestadels väldigt bra nu när de väljer helt själva, ibland kan jag till och med bli lite mästrad om det inte är tillräckligt
 10. Det var ju riktigt komiskt (om man inte väljer att se det som tragiskt).
 11. nokenok

  Dubbel cream

  Och det ser ut som det kan levereras till typ hela Sverige utom öar. Problemet är att alla dessa produkter står som slutsålda, endast ost verkar finnas
 12. Vi fortsätter, Det är nog för lite på en lchf-kost. Blanda inte heller ihop salt gram och natrium gram, natrium är 40% av saltet. På lchf bör du nog ligga på 8-10g natrium = en massa salt, och det är nog inte en övre gräns heller. Googla Stephen Phinney och Marias länk.
 13. Man ska nog inte förbjuda nåt, bara skjuta upp, eller nåt. För 13 år sedan sa jag att jag skulle äta en dajmstrut till sommaren, suget försvann, och jag har forfarande inte ätit den.
×
×
 • Skapa nytt...