Jump to content

nokenok

Medlem
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nokenok last won the day on October 19

nokenok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

981 profile views

nokenok's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

468

Reputation

 1. Haha, majsen missade jag, den skulle jag också skippa. Det finns säkert också andra godsaker (= näringsmässigt goda saker) man kan tillsätta.
 2. Din tanke bör absolut funka bra, jag gör liknande ibland. Jag brukar också ofta koka vitkålen separat, hälla av vattnet och eftersjuda i lite smör. Och sedan hälla köttfärssåsen och riven ost över vitkålen på den värmda tallriken. Blir väldigt likt klassisk köttfärssås och spagetti.
 3. Dina kolesterolvärden ser jättebra ut, varför skulle du medicinera pga av dessa? Vad skulle du uppnå? Sköt dina sockervärden och insulinvärden (som du inte pratar om, varför inte? Dessa är mycket viktigare än LDL.) mha lågkolhydratkost och kanske lite insulin om du är typ 1 som man kanske kan anta pga inträdesåldern. Mindre gröt och fröoljor och mer ägg/kött/smör/riktig mat (också ok med ost om du blir nöjd med det) ... My two cents......
 4. Min åsikt - att även om du gillar grönsaker, lägg också kärlek på animalierna (kött, fisk fågel, ägg) Jag kunde inte se mycket av det i din meny ovan.
 5. Jag är ganska säker att iAnna menar mindre mängd av raffinerade växtoljor, inte mindre raffinerade. Om jag känner iAnna rätt,
 6. nokenok

  HUMOR

  Haha, Ja, det verkar vara samma sorts gift som omger Visby stift. (Vatten är tillsatt)
 7. Tja, det kan ju bli rätt mycket beroende på hur många 100g man konsumerar. 100g är ett litet glas. Inte många ggr jag på minsta sätt ifrågasätter dina åsikter iAnna, jag gillar dem, och gillar dina inlägg
 8. Eftersom du skriver på detta sätt, så förstår jag att DU förstår att det inte var bra råd. (även om bmi inte bör vara över 25, om man inte har mycket muskler) Stå på dej! Och använd bättre råd! Som du oftast får här.
 9. Det måste i så fall vara ett av de få (riktiga) livsmedel som har blivit väldigt mycket billigare i förhållande till penningvärdet, jag köpte 450g kycklinglever för mindre än 17kr förra veckan. På femtiotalet var en tia mycket mer värd än typ 38 nu. Så det är fortfarande väldigt prisvärt.
 10. De andra respondenterna är nog lite väl diplomatiska angående proteinet. Det är alldeles för lite protein, om du inte är ett litet barn. Men i övrigt är det svårt att svara om vi inte har mer information.
 11. Och om du sänkte hba1c också så förstärker det min åsikt.
 12. Du har rejält förbättrat dina värden mellan de senaste proven, högre hdl, lägre triglycerider. Om du vill försämra värdena, så följ råden om lågfett etc.
 13. Du bör vara pretty much in ketosis, om inte mycket av E är kolhydrater.
 14. Ja, det måste väl vara gin som är den verksamma beståndsdelen
×
×
 • Create New...