nokenok

Medlem
 • Innehållsantal

  61
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

172 Utmärkt

Om nokenok

Senaste besökare till profilen

402 profilvisningar
 1. nokenok

  Samlar vätska

  Om du är ny på LCHF, inte dricker jättemycket och ofta springer på toa kan det nog vara ett tecken på att vattnet är på väg att släppa. Bye bye korvfingrar? .
 2. nokenok

  Dålig aptit vid ketodiet

  Fråga ett kan kan jag svara på, du behöver inte äta något fett alls för att hamna i ketos, bara sluta ät (fasta). Om du äter, ät väldigt lite kolhydrater, så hamnar du i ketos. Fråga två förstår jag inte.
 3. nokenok

  Dålig aptit vid ketodiet

  Överdriv inte fettet, det är andelen fett som ska var hög, inte nödvändigt att tillsätta en massa om man äter rätt saker. Undvik majonäs, i vart fall om det är köpesvarianter som är gjorda på fröoljor. Är känt för att orsaka obehag/illamående. Undvik naturligtvis också fröoljor i andra produkter. Undvik också produkter, ät mat.
 4. nokenok

  frukt

  Typ samma för mig, lite mimosasallad på julafton och annandagen, och lite fruktsallad på juldagen. Tre dar i rad...
 5. nokenok

  Från lchf till keto

  Ta det lugnt, ändra inte en massa utifrån ett enda mättillfälle. Det finns mätfel och variationer, och variationer över dygnet, och en massa andra faktorer. Proteinet ska inte heller hamna lågt i absoluta termer, d v s i gram.
 6. Om det är få dagar det gäller kan ju fasta vara ett alternativ. To eat when you are sick, is to feed your illness - Hippocrates
 7. nokenok

  Godmorgontråd?

  Och hur tänkte du där?
 8. nokenok

  Godmorgontråd?

  Då var det bättre med grillat på vår sommarfest,, men kunde välja bort grönsakerna
 9. nokenok

  Mandelmjöl WAOW

  Skulle det kunna vara att decimaltecknet mellan ett och sju saknas, eller skrivs ihop med den lutande sjuan? Bilden är inte tillräckligt skarp för att jag ska kunna se.
 10. nokenok

  MAF-tråd

  Absolut det också, det blir uttänjt och behöver kortas. Jag har också märkt det.
 11. nokenok

  MAF-tråd

  +1 För min del blir det helt galna siffror både upp och ner, när jag inte fuktat pulsbandet ordentligt. Ibland verkar jag död och ibland har jag typ astronomiskt puls, fast jag går relativt lugnt. Jag brukar ta lite vatten direkt på bröstet också. Känselkroppen måste också sitta något på insidan och nedanför bröstvårtan för bästa kontakt.
 12. nokenok

  Bacon och korv?

  Slaktarkorv (grov)?
 13. nokenok

  Statsbetald aktivism mot kött

  Extremt svammel. Det står dessutom bäst före och inte senaste förbrukningsdatum, och det kan normalt sett vid rätt förvaring ätas långt efter detta datum. Särskilt för nötkött som oftast blir mycket bättre. Sen att det är svårt att sälja är kanske sant, men det kan man ju utnyttja om man förstår hur det funkar.
 14. nokenok

  Börjat träna, eller?

  Yes hakar absolut på. Men jag har försökt hela vintern också under mina promenader. Men när jag ska upp med snösläden två meter över väldigt brant plogkant är det svårt att hålla pulsen nere, brukar rusa en bit över 200, maf är 118 (Hittade ingen bra smiley, bara en random.) Det känns både bra och dåligt, ska en gubb-j-v-l, kunna ha sådan maxpuls? Är jag nära döden,? Känns inte riktigt så heller, och jag är inte egentligen orolig.
 15. nokenok

  Tjena! Tankar kring ungkarls-LCHF!

  Egentligen tycker jag att du bör lära dej laga mat, det är inte svårt och tar inte lång tid att tillaga en köttbit. Man måste inte göra långkok för den skull. Men annars, köp en färdiggrillad köttbit i affären, skiva och ät. Eller rökt sidfläsk, eller nån bra korv, med mest kött, eller what ever som inte är fyllt med skräp.