nokenok

Medlem
 • Innehållsantal

  67
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

204 Enastående

Om nokenok

 • Rank

Senaste besökare till profilen

444 profilvisningar
 1. nokenok

  Effies erfarenheter

  Det låter galet fel ,utan att verkligen ha räknat. Knappt 13km för 10 stöl. och ett kilo mjölkchoklad, om jag tolkar siffrorna rätt. Ingen skulle vara fet om det vore sant.. (Och jag skulle nog dricka någon stöl ibland, vilket jag inte gör nu) b
 2. nokenok

  Min tråd om LCHF med RA

  Typ nästan avis på mej själv också ? Men jag springer också barfota lite lätt efter strandlinjen på dagarna, och även det känns fantastiskt. Ingen plågsam träning, bara skönt. Ändå säkert över MAF-puls.
 3. nokenok

  Min tråd om LCHF med RA

  Typ där jag är nu, ungefär ?
 4. Jag har varit med om att när jag varit ute och gått med pulsband (maffat), har pulsen helt plötsligt rusat och ökat med ca 50 slag/min, utan att jag ökat ansträngningen. Den gick inte ned fastän jag minskade farten till extremt låg och till och med stannade i perioder. När jag kom hem tog jag typ en kvarts tesked salt, och inom några minuter var förhöjningen borta.
 5. Nu blir det lite OT Min känsla är att vi står inför ännu större utmaningar än CO2, planeten kommer att klara sig, men vi människor kan få det svårt även av andra anledningar. Vad sägs t ex om den försvinnande matjorden? Vad sägs t ex om antibiotikaresistens, som tillsammans med med minskad motståndskraft pga skräpmat och en hel del annat livsstilsrelaterat, kan leda till jag vet inte riktigt vad, men det kan bli otrevligt. Vad sägs t ex gifter som sprids? Medmera...
 6. Pepparmyntsolja funkar bra (köps på apoteket), en droppe på fingret och sedan på fingret på tungan. Låt inte det otvättade fingret komma nära ögat efter det, det är väldigt starkt.
 7. nokenok

  Samlar vätska

  Om du är ny på LCHF, inte dricker jättemycket och ofta springer på toa kan det nog vara ett tecken på att vattnet är på väg att släppa. Bye bye korvfingrar? ? .
 8. nokenok

  Dålig aptit vid ketodiet

  Fråga ett kan kan jag svara på, du behöver inte äta något fett alls för att hamna i ketos, bara sluta ät (fasta). Om du äter, ät väldigt lite kolhydrater, så hamnar du i ketos. Fråga två förstår jag inte.
 9. nokenok

  Dålig aptit vid ketodiet

  Överdriv inte fettet, det är andelen fett som ska var hög, inte nödvändigt att tillsätta en massa om man äter rätt saker. Undvik majonäs, i vart fall om det är köpesvarianter som är gjorda på fröoljor. Är känt för att orsaka obehag/illamående. Undvik naturligtvis också fröoljor i andra produkter. Undvik också produkter, ät mat.
 10. nokenok

  frukt

  Typ samma för mig, lite mimosasallad på julafton och annandagen, och lite fruktsallad på juldagen. Tre dar i rad...
 11. nokenok

  Från lchf till keto

  Ta det lugnt, ändra inte en massa utifrån ett enda mättillfälle. Det finns mätfel och variationer, och variationer över dygnet, och en massa andra faktorer. Proteinet ska inte heller hamna lågt i absoluta termer, d v s i gram.
 12. Om det är få dagar det gäller kan ju fasta vara ett alternativ. To eat when you are sick, is to feed your illness - Hippocrates
 13. nokenok

  Godmorgontråd?

  Och hur tänkte du där? ?
 14. nokenok

  Godmorgontråd?

  Då var det bättre med grillat på vår sommarfest,, men kunde välja bort grönsakerna ?
 15. nokenok

  Mandelmjöl WAOW

  Skulle det kunna vara att decimaltecknet mellan ett och sju saknas, eller skrivs ihop med den lutande sjuan? Bilden är inte tillräckligt skarp för att jag ska kunna se.