Jump to content

nokenok

Medlem
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

nokenok last won the day on August 2

nokenok had the most liked content!

Recent Profile Visitors

943 profile views

nokenok's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

461

Reputation

 1. Min åsikt - att även om du gillar grönsaker, lägg också kärlek på animalierna (kött, fisk fågel, ägg) Jag kunde inte se mycket av det i din meny ovan.
 2. Jag är ganska säker att iAnna menar mindre mängd av raffinerade växtoljor, inte mindre raffinerade. Om jag känner iAnna rätt,
 3. nokenok

  HUMOR

  Haha, Ja, det verkar vara samma sorts gift som omger Visby stift. (Vatten är tillsatt)
 4. Tja, det kan ju bli rätt mycket beroende på hur många 100g man konsumerar. 100g är ett litet glas. Inte många ggr jag på minsta sätt ifrågasätter dina åsikter iAnna, jag gillar dem, och gillar dina inlägg
 5. Eftersom du skriver på detta sätt, så förstår jag att DU förstår att det inte var bra råd. (även om bmi inte bör vara över 25, om man inte har mycket muskler) Stå på dej! Och använd bättre råd! Som du oftast får här.
 6. Det måste i så fall vara ett av de få (riktiga) livsmedel som har blivit väldigt mycket billigare i förhållande till penningvärdet, jag köpte 450g kycklinglever för mindre än 17kr förra veckan. På femtiotalet var en tia mycket mer värd än typ 38 nu. Så det är fortfarande väldigt prisvärt.
 7. De andra respondenterna är nog lite väl diplomatiska angående proteinet. Det är alldeles för lite protein, om du inte är ett litet barn. Men i övrigt är det svårt att svara om vi inte har mer information.
 8. Och om du sänkte hba1c också så förstärker det min åsikt.
 9. Du har rejält förbättrat dina värden mellan de senaste proven, högre hdl, lägre triglycerider. Om du vill försämra värdena, så följ råden om lågfett etc.
 10. Du bör vara pretty much in ketosis, om inte mycket av E är kolhydrater.
 11. Ja, det måste väl vara gin som är den verksamma beståndsdelen
 12. Salt! Väldigt viktigt vid en strikt lågkolhydratdiet. Min puls kan rusa om jag tar för lite salt, och kan snabbt normaliseras om jag tar salt.
 13. nokenok

  EF

  Mina var lite äldre, (delvis ute ur huset) när ljuset gick upp för mej så det var kanske lättare, jag behövde inte så mycket "kämpa för att vinna", även om jag också har haft många föreläsningar. Och jag fortsätter också att ha föreläsningar då jag har ett engagemang. Men det var inte tvång, men det serveras inte heller nåt jag inte tycker är mat, med mina nutida mått. Jag tror barnen är tacksamma idag, även om de kanske inte är lika radikala som jag. Och de äter mestadels väldigt bra nu när de väljer helt själva, ibland kan jag till och med bli lite mästrad om det inte är tillräckligt bra
 14. Det var ju riktigt komiskt (om man inte väljer att se det som tragiskt).
×
×
 • Create New...