Gå till innehåll

nokenok

Medlem
 • Innehållsantal

  132
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Allt postat av nokenok

 1. Eftersom du skriver på detta sätt, så förstår jag att DU förstår att det inte var bra råd. (även om bmi inte bör vara över 25, om man inte har mycket muskler) Stå på dej! Och använd bättre råd! Som du oftast får här.
 2. Det måste i så fall vara ett av de få (riktiga) livsmedel som har blivit väldigt mycket billigare i förhållande till penningvärdet, jag köpte 450g kycklinglever för mindre än 17kr förra veckan. På femtiotalet var en tia mycket mer värd än typ 38 nu. Så det är fortfarande väldigt prisvärt.
 3. De andra respondenterna är nog lite väl diplomatiska angående proteinet. Det är alldeles för lite protein, om du inte är ett litet barn. Men i övrigt är det svårt att svara om vi inte har mer information.
 4. Och om du sänkte hba1c också så förstärker det min åsikt.
 5. Du har rejält förbättrat dina värden mellan de senaste proven, högre hdl, lägre triglycerider. Om du vill försämra värdena, så följ råden om lågfett etc.
 6. Du bör vara pretty much in ketosis, om inte mycket av E är kolhydrater.
 7. Ja, det måste väl vara gin som är den verksamma beståndsdelen
 8. Salt! Väldigt viktigt vid en strikt lågkolhydratdiet. Min puls kan rusa om jag tar för lite salt, och kan snabbt normaliseras om jag tar salt.
 9. nokenok

  EF

  Mina var lite äldre, (delvis ute ur huset) när ljuset gick upp för mej så det var kanske lättare, jag behövde inte så mycket "kämpa för att vinna", även om jag också har haft många föreläsningar. Och jag fortsätter också att ha föreläsningar då jag har ett engagemang. Men det var inte tvång, men det serveras inte heller nåt jag inte tycker är mat, med mina nutida mått. Jag tror barnen är tacksamma idag, även om de kanske inte är lika radikala som jag. Och de äter mestadels väldigt bra nu när de väljer helt själva, ibland kan jag till och med bli lite mästrad om det inte är tillräckligt
 10. Det var ju riktigt komiskt (om man inte väljer att se det som tragiskt).
 11. nokenok

  Dubbel cream

  Och det ser ut som det kan levereras till typ hela Sverige utom öar. Problemet är att alla dessa produkter står som slutsålda, endast ost verkar finnas
 12. Vi fortsätter, Det är nog för lite på en lchf-kost. Blanda inte heller ihop salt gram och natrium gram, natrium är 40% av saltet. På lchf bör du nog ligga på 8-10g natrium = en massa salt, och det är nog inte en övre gräns heller. Googla Stephen Phinney och Marias länk.
 13. Man ska nog inte förbjuda nåt, bara skjuta upp, eller nåt. För 13 år sedan sa jag att jag skulle äta en dajmstrut till sommaren, suget försvann, och jag har forfarande inte ätit den.
 14. Det är definitivt vanligt med diarre vid en längre fasta, så det är normalt. Man tycker det borde ta slut när man inte stoppar in nåt, men det kan tydligen fortgå längre än vad jag har fastat. Ät lite mer salt, och drick inte mer än vad törsten kräver, är min input i dessa frågor.
 15. Du ska mata in latitud och longitud.
 16. För ett estimat av vad solen ger i fråga om D-vitamin, och när, och under vilka omständigheter, kolla på denna kalkylator. https://fastrt.nilu.no/VitD-ez_quartMEDandMED_v2.html
 17. Jag skulle nog vilja ha typ automatgilla på dina inlägg, jag kanske inte alltid håller med 100%, men jag kan inte komma på att jag någonsin ogillat dem Något för forumteamet att fixa? Det senaste är inte helt seriöst bokstavligt menat, men jag brukar verkligen uppskatta dina inlägg. Se inte detta som ett påhopp om präktighet
 18. Pepparmyntsolja... Men var försiktig, bara en liten droppe på tungan, det är väldigt starkt. Du vill inte gnugga ögat med det finger du använde att ta droppen.
 19. nokenok

  Högt LDL

  Nej, du har utmärkta värden (åtminstone de som du visar här), och du verkar må bra, och dina kollegor som vill medicinera dej verkar inte ha någon aning.
 20. nokenok

  Hellenius

  Även om diandet inte är så specifikt LCHF, det är nog för mycket socker i energiprocenten, så är det en kost som ger ketos. Så i praktiken håller jag med. ¨
 21. Detta känns som en anknytning till ämnet
 22. @Robert N Din doktor verkar väldigt okunnig. APO-kvoten aningen hög, men om jag förstår dej rätt har doktorn inte ens sett den? HDL och triglycerider väldigt bra! Vilket är ett jätteviktigt mått. Sockervärden fantastiska! Vilket kanske är ett ännu viktigare mått. LDL högt - Men de har ingen betydelse, åtminstone inte för hjärtsjukdom, kanske istället kan skydda. Dagens hjärtriskkalkylatorer tar inte ens hänsyn till LDL. Om jag hade dessa värden skulle jag be doktorn dra dit pepparn växer om denne vill skriva ut statiner.
 23. @Zepp Är det inte så att du närmar dej pensionen? Blir det läge att köra igång då?
×
×
 • Skapa nytt...